Ajankohtaista nyt

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Ooppera- ja konserttimatka Budapestiin

TÄYNNÄ

Aika: 21. – 24.2.2018

Tervetuloa musiikkimatkalle Budapestiin, Tonavan charmikkaaseen kaunottareen, joka viettelee kulttuurilla, kahviloilla ja kauniilla maisemille. Matkalaisia hemmotellaan huipputenori Jonas Kaufmannin ja sopraano Diana Damraun konsertilla sekä Così fan tutte -oopperalla. Mahdollisuus myös osallistua Arcadi Volodosin pianokonserttiin.
Budapestin nähtävyyksiin tutustumme kaupunkikierroksella ja Gödöllössä tutustumme ihanaan Sissi-linnaan. Suomenkielisenä oppaana toimii unkarilainen huilutaiteilija, opas Èva Hibay.

Lisätietoa tästä.

 

Eeva-lehden lukijamatka salaiseen Venetsiaan, lisälähtö

4 paikkaa vapaana

Aika: 22.-27.3.2018

Venetsian ilmapiiri on kiehtova. Siellä on paljon nähtävää ja koettavaa, valitettavasti moni matkailija ehtii tutustumaan vain Dogen palatsiin ja Markuksen kirkkoon. Eeva-lehden matkasarjassa kaupunkien salaisuudet FT Liisa Väisänen avaa sinulle portit tuntemattomimpiin kulmiin, paikkoihin, joihin et itse osaisi mennä tai et ehkä koskaan pääsisikään. Anna Venetsian kiehtoa ja lumota, kuten se on tehnyt vuosisatojen ajan lukuisille matkailijoille, mutta tällä kertaa näyttämällä sinulle myös piilotetut kasvonsa. Matkaemäntänä Tuula Kanninen.

Lisätietoa tästä.

 

Pohjois-Italian ihanat puutarhat ja järvet

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 23.-27.4.2018

Keväinen matka tutustuttaa meidät Pohjois-Italian ihastuttaviin puutarhoihin, järvialueisiin ja upeisiin palatseihin. Jylhien vuorten suojassa järven rannalla sijaitsee pittoreskeja kyliä, jotka iltavalaistuksessa tuikkivat kuin rivi jalokiviä. Puutarhasuunnittelija Eija Keckman tutustuttaa muotopuutarhojen saloihin ja esittelee kauniisti sommiteltuja kukkaistutuksia. Kerää vinkit omaan puutarhaasi. Maggiore järven ja Como järven lisäksi teemme kokopäiväretken laivalla ja junalla Sveitsin puolelle. Tervetuloa puutarhamatkalle Italiaan!

Lue lisää tästä.

 

Isoon Omenaan – New Yorkiin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 7.-13.10.2018

Unohtumaton matka ”Isoon Omenaan” New Yorkiin, joka on yksi maailman mielenkiintoisimmista matkakohteista. Mahtavan kaupungin eri kaupunginosat Manhattan, Queens, Bronx ja Brooklyn tarjoavat kukin oman tunnelmansa. Aina sieltä löytää jotain uutta, siksi sinne on mukava myös palata uudelleen. New Yorkissa on aina sesonki ja aina tapahtuu. Kuumeisesta, aktiivisesta miljoonakaupungista löydät korkeimmat pilvenpiirtäjät, parhaimmin varustetut tavaratalot, ainutlaatuisen kokoelman museoita ja nähtävyyksiä sekä upeita urheilutapahtumia.

Lue lisää tästä.