Ajankohtaista nyt

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Ooppera- ja konserttimatka Budapestiin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 21. – 24.2.2018

Tervetuloa musiikkimatkalle Budapestiin, Tonavan charmikkaaseen kaunottareen, joka viettelee kulttuurilla, kahviloilla ja kauniilla maisemille. Matkalaisia hemmotellaan huipputenori Jonas Kaufmannin ja sopraano Diana Damraun konsertilla sekä Così fan tutte -oopperalla. Mahdollisuus myös osallistua Arcadi Volodosin pianokonserttiin.
Budapestin nähtävyyksiin tutustumme kaupunkikierroksella ja Gödöllössä tutustumme ihanaan Sissi-linnaan. Suomenkielisenä oppaana toimii unkarilainen huilutaiteilija, opas Èva Hibay.

Lisätietoa tästä.

 

Matka Roomaan ja Vatikaaniin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 10. – 14.3.2018

Kevään matkalla näemme taidetta pursuavia kirkkoja, vertaansa vailla olevia antiikin ajan muistomerkkejä ja kulinaristisia nautintoja. Näitä kaikkia voimme poimia kävelemällä Roomassa keskellä elävää historiankirjaa. Ei ihme, että kaupungille menettää sydämensä miljoonia matkailijoita vuodessa. Rooman lisäksi tutustumme myös Vatikaanin kaupunkivaltioon, joka pullistelee korvaamattomia taideaarteita. Tervetuloa mukaan ikuiseen kaupunkiin.

Lisätietoa tästä.

 

Pohjois-Italian ihanat puutarhat ja järvet

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 23.-27.4.2017

Keväinen matka tutustuttaa meidät Pohjois-Italian ihastuttaviin puutarhoihin, järvialueisiin ja upeisiin palatseihin. Jylhien vuorten suojassa järven rannalla sijaitsee pittoreskeja kyliä, jotka iltavalaistuksessa tuikkivat kuin rivi jalokiviä. Puutarhasuunnittelija Eija Keckman tutustuttaa muotopuutarhojen saloihin ja esittelee kauniisti sommiteltuja kukkaistutuksia. Kerää vinkit omaan puutarhaasi. Maggiore järven ja Como järven lisäksi teemme kokopäiväretken laivalla ja junalla Sveitsin puolelle. Tervetuloa puutarhamatkalle Italiaan!

Lue lisää tästä.

 

Eeva-lehti: Musiikki kohtaa kuvataiteen Valenciassa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 14.-18.5.2018

Valencia on turhan tuntemattomaksi jäänyt espanjalainen kulttuurikaupunki. Kaupungin historia on 2000 vuotinen, senhän perustivat kreikkalaiset. Kaupunki ei ole kuitenkaan jäänyt elämään suurta menneisyyttään. Siitä on todisteena Valencian nykyaikainen Calatravan suunnittelema, ihmisen silmän mallinen Reina Sofia kulttuurikeskus, jonka osana on Valencian oopperatalo. Viralliselta nimeltään kokonaisuus on Taiteen ja tieteen kaupunki. Oopperana matkalla kuullaan Giacomo Puccinin Tosca. Lisäksi saamme nauttia Madridin yliopiston sinfoniaorkesterin konsertista.
Oppaana matkalla FT, taiteentutkija Liisa Väisänen sekä musiikin asiantuntijana kirjailija Minna Lindgren.

Lue lisää tästä.

 

Satujen saarelle Islantiin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 11.-15.6.2018

Matkan aikana tutustumme Reykjavikiin, maailman pohjoisimpaan pääkaupunkiin. Saaren vulkaaninen luonto lukuisine luonnonihmeineen ihastuttaa ja jäätiköt, kraaterit, laavakentät sekä vesiputoukset hurmaavat ikuisella kauneudellaan. Yksi suosituimmista tutustumiskohteista on laavakenttien ympäröimä Sininen laguuni-kuumavesijärvi. Tervetuloa unohtumattomien elämysten pariin satujen saarelle. Matkavaraukset 11.12.2017 mennessä.

Lue lisää tästä.