Ajankohtaista nyt

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Adventtimatka Itävaltaan: Salzburg – Salzkammergut – Hallstatt – München

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 5. – 8.12.2018

Joulukuun alussa suuntaamme Itävallan järvialueelle Salzkammergutiin ja tutustumme alueen joulutoreihin. Salzburgin barokkikaupunki hurmaa kauneudellaan. Paahdetut mantelit ja glühwein kuuluvat joulutorien tunnelmaan. Majoitumme mukavasti perhehotelli Huberissa, jossa nautimme myös illalliset. Täältä teemme retkiä lähiympäristöön ja tutustumme St. Gilgeniin sekä Bad Ischeliin. Paluumatkalla poikkeamme vielä Münchenin joulutorilla.

Lue lisää tästä.

 

Ooppera- ja konserttimatka Lontooseen

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 12.-15.1.2019

Lontoo on yksi mahtavimpia kulttuurikaupunkeja maailmassa. Alkuvuoden musiikkimatkalla kuulemme Lontoon sinfoniaorkesterin konsertin Sir Simon Rattlen johtamana Barbican Hallissa. Oopperailtaa vietetään Giuseppe Verdin ihastuttavan La Traviata -oopperan parissa.

Lue lisää tästä.

 

New York, New York

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 27.3.-1.4.2019

Kaupunki, joka on aina valveilla. Yksi mielenkiintoisimmista kaupunkikohteista; yli 60 museota, lukematon määrä erilaisia ravintoloita, maailmanluokan musikaaleja ja konsertteja, Manhattan erilaisine kaupunginosineen on kuin  monta maailmaan yhdessä.  Kevään matkalla käydään mm. Empire State Buildingin ja Top of The Rockin näköalatasanteilla, 9/11 memorial-museossa, Fricksin taidemuseossa ja Brooklynissa. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä.

 

Galicia – kappale kauneinta Espanjaa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 6. – 11.5.2019

Galicia on kiehtova, taikaa täynnä oleva osa Espanjaa. Tuntematon Galicia pitää sisällään mm. kukkulaista sisämaata, kauniita ja lähes koskemattomia hiekkarantoja, vaikuttavia kallioita sekä valtavan arkkitehtonisen perinnön romaanisine rakennuksineen ja monumentteineen.  Matkareittiin Ferrol – A Coruna – Santiago de Compostela – Rias Baixas sisältyy useita Unescon maailmanperintökohteita. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä.