Ajankohtaista nyt

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Eeva-lehden matka Elena Ferranten Napoliin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 4.-9.9.2018

Ferranten romaanien Napoli on kovin kahdenlainen. Niissä liikutaan köyhyydessä ja vauraudessa. Se mitä Ferranten Napoli aina on, se on aito. Tule näkemään ja kokemaan ihmisen makuinen Napoli, Elena Grecon ja Raffaella Cerullon eli Lenùn ja Lilan tarina ystävyydestä ja rajusta kilpailusta. Oppaana toimii FT Liisa Väisänen.

Lue lisää tästä.

 

Hurmaava Pohjois-Portugalin Porto

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 16.-20.9.2018

Portugalin toiseksi suurin kaupunki Porto, sijaitsee Douro-joen rannalla. Ihastuttava historiallinen keskusta Ribeira on Unescon maailmanperintölistalla ja sen tunnelmallisilla kaduilla on mukava kierrellä. Risteilyltä käsin näemme Porton kuuluista sillat ja Douro-joen laaksossa saamme ihastella kuvankaunista jokimaisemaa.
Tervetuloa mukaan!  Muutama paikka vielä vapaana.

Lue lisää tästä.

 

Isoon Omenaan – New Yorkiin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 7.-13.10.2018

Unohtumaton matka ”Isoon Omenaan” New Yorkiin, joka on yksi maailman mielenkiintoisimmista matkakohteista. Mahtavan kaupungin eri kaupunginosat Manhattan, Queens, Bronx ja Brooklyn tarjoavat kukin oman tunnelmansa. Aina sieltä löytää jotain uutta, siksi sinne on mukava myös palata uudelleen. New Yorkissa on aina sesonki ja aina tapahtuu. Kuumeisesta, aktiivisesta miljoonakaupungista löydät korkeimmat pilvenpiirtäjät, parhaimmin varustetut tavaratalot, ainutlaatuisen kokoelman museoita ja nähtävyyksiä sekä upeita urheilutapahtumia.

Lue lisää tästä.