Ajankohtaista nyt

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Ikimuistoinen Peking

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 12.-18.3.2018

Peking on tyypillinen kiinalainen metropoli: kadut kuhisevat autoja, kävelijöitä ja pyöräilijöitä. Ilma täyttyy puheensorinasta ja ympärillä kohoilee pilviä hipovia kerrostaloja. Perinteinen kulttuuri pääsee esiin salatussa keskuksessa. Matka tarjoaa Pekingin parhaat palat: Taivaan Temppelin, Taivaallisen rauhan aukion, Kiinan muurin, Kielletyn kaupungin ja Kesäpalatsin. Totta kai nautimme myös hyvästä kiinalaisesta ruuasta ja huikeista ostosmahdollisuuksista. Kiina kannattaa kokea ainakin kerran elämässään.

Tervetuloa mukaan kiehtovaan Kiinaan.

Lisätietoja tästä.

 

Andalusian aarteet – Malaga ja Cordoba

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 22.-26.11.2017

Tervetuloa Malagaan, joka tuoksuu ja maistuu Muscat-viinille, tapaksille ja auringolle. Malaga on Espanjan kuudenneksi suurin kaupunki ja Andalusian toiseksi tärkein talous- ja teollisuuskeskus. Malaga erottuu lomakylien joukosta rikkaan kulttuuritarjontansa ansiosta. Kaupungissa onkin kymmeniä museoita sekä upeita historiallisia nähtävyyksiä. Malagan renessanssityylinen tuomiokirkko on yksi Euroopan komeimmista ja sen härkätaisteluareena yksi kauneimpia areenoita. Myös espanjalaiset perinteet, kuten flamenco ja härkätaistelut elävät kaupungissa edelleen. Malaga tunnetaan myös taiteilija Pablo Picasson kotikaupunkina. Hänen lapsuudenkotinsa Plaza de Mercedillä onkin kunnostettu pieneksi museoksi.

Lisää tietoa tästä.

 

Päivä Tukholmassa – pikkujouluristeily M/S Gabriellalla

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 28. – 30.11.2017

Viking Linen M/S Gabriellalla risteily Tukholmaan taittuu viihteellisissä merkeissä ja tuo toivotun tauon arkeen. Tukholma on tunnelmallinen ja kaunis joulukaupunki. Ihanien kahviloiden ja viihtyisien ravintoloiden kynttilänvalossa viihtyy helposti useammankin tunnin. Katuja koristavat upeat jouluvalot ja lähes jokaisen kodin ikkunaa valaisee joulutähti tai kynttelikkö. Tervetuloa mukaan M/S Gabriellan pikkujouluristeilylle ja Tukholman joulutunnelmaan!

Lisätietoa tästä.

 

 

Ooppera- ja konserttimatka Budapestiin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 21. – 24.2.2018

Tervetuloa musiikkimatkalle Budapestiin, Tonavan charmikkaaseen kaunottareen, joka viettelee kulttuurilla, kahviloilla ja kauniilla maisemille. Matkalaisia hemmotellaan huipputenori Jonas Kaufmannin ja sopraano Diana Damraun konsertilla sekä Così fan tutte -oopperalla. Mahdollisuus myös osallistua Arcadi Volodosin pianokonserttiin.
Budapestin nähtävyyksiin tutustumme kaupunkikierroksella ja Gödöllössä tutustumme ihanaan Sissi-linnaan. Suomenkielisenä oppaana toimii unkarilainen viulutaiteilija, opas Èva Hibay.

Lisätietoa tästä.

 

Matka Roomaan ja Vatikaaniin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 10. – 14.3.2018

Kevään matkalla näemme taidetta pursuavia kirkkoja, vertaansa vailla olevia antiikin ajan muistomerkkejä ja kulinaristisia nautintoja. Näitä kaikkia voimme poimia kävelemällä Roomassa keskellä elävää historiankirjaa. Ei ihme, että kaupungille menettää sydämensä miljoonia matkailijoita vuodessa. Rooman lisäksi tutustumme myös Vatikaanin kaupunkivaltioon, joka pullistelee korvaamattomia taideaarteita. Tervetuloa mukaan ikuiseen kaupunkiin.

Lisätietoa tästä.

 

Pohjois-Italian ihanat puutarhat

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 23.-27.4.2017

Keväinen matka tutustuttaa meidät Pohjois-Italian ihastuttaviin puutarhoihin, järvialueisiin ja upeisiin palatseihin. Jylhien vuorten suojassa järven rannalla sijaitsee pittoreskeja kyliä, jotka iltavalaistuksessa tuikkivat kuin rivi jalokiviä. Puutarhasuunnittelija Eija Keckman tutustuttaa muotopuutarhojen saloihin ja esittelee kauniisti sommiteltuja kukkaistutuksia. Kerää vinkit omaan puutarhaasi. Maggiore järven ja Como järven lisäksi teemme kokopäiväretken laivalla ja junalla Sveitsin puolelle. Tervetuloa puutarhamatkalle Italiaan!

Lue lisää tästä.