Ryhmämatkat kaukomaille

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Elämyksellinen Kuuba

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 12.-23.1.2018

Kuuban kiertomatkalla mielikuvat muuttuvat todeksi. Sikaria polttava nainen, rumban ja salsan rennot rytmit, siirtomaatyyliset kaupungit, hienohiekkaiset uimarannat, sokeriruoko- ja tupakkaviljelmät. Istahda mukaan ja lähde kuulemaan tarinoita maan historiasta ja nykypäivästä. Näe Havannan historiallinen katukuva vanhojen amerikanrautojen kyydissä, näe sikarin matka plantaaseilta tehtaaseen ja vaeltele sokeriteollisuudessa vaurastuneiden kaupunkien mukulakivikaduilla. Matkan lopuksi rentoudut Varaderon hienohiekkaisella uimarannalla.

Kuuba on elämys, joka täytyy kokea paikan päällä.

Lue lisää tästä.

 

 

Ikimuistoinen Peking

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 12.-18.3.2018

Peking on tyypillinen kiinalainen metropoli: kadut kuhisevat autoja, kävelijöitä ja pyöräilijöitä. Ilma täyttyy puheensorinasta ja ympärillä kohoilee pilviä hipovia kerrostaloja. Perinteinen kulttuuri pääsee esiin salatussa keskuksessa. Matka tarjoaa Pekingin parhaat palat: Taivaan Temppelin, Taivaallisen rauhan aukion, Kiinan muurin, Kielletyn kaupungin ja Kesäpalatsin. Totta kai nautimme myös hyvästä kiinalaisesta ruuasta ja huikeista ostosmahdollisuuksista. Kiina kannattaa kokea ainakin kerran elämässään.

Tervetuloa mukaan kiehtovaan Kiinaan.

Lisätietoja tästä.

 

Isoon Omenaan – New Yorkiin

Unohtumaton matka ”Isoon Omenaan” New Yorkiin, joka on yksi maailman mielenkiintoisimmista matkakohteista. Mahtavan kaupungin eri kaupunginosat Manhattan, Queens, Bronx ja Brooklyn tarjoavat kukin oman tunnelmansa. Aina sieltä löytää jotain uutta, siksi sinne on mukava myös palata uudelleen. New Yorkissa on aina sesonki ja aina tapahtuu. Kuumeisesta, aktiivisesta miljoonakaupungista löydät korkeimmat pilvenpiirtäjät, parhaimmin varustetut tavaratalot, ainutlaatuisen kokoelman museoita ja nähtävyyksiä sekä upeita urheilutapahtumia.

Pyydä tarjous ryhmällesi info@resviaria.com

 

Japanin kiertomatka: Osaka – Kioto – Tokio

Japanin kiehtova erilaisuus ja kauniit maisemat viehättävät. Matkalla tutustut 1500 vuotta sitten perustettuun Osakaan, joka on Japanin kolmanneksi suurin ja taloudellisesti hyvin merkittävä kaupunki. Tokio puolestaan on monikasvoinen, tehokas ja elämää sykkivä suurkaupunki. Tokio on myös vastakohtaisuuksien kaupunki; näet ikivanhaa japanilaista kulttuuria rinnallaan viimeisintä teknologiaa. Kolmas kohde on yli tuhannen vuoden ajan Japanin pääkaupunkina ollut Kioto, temppelien kaupunki, joka henkii rauhaa, historiaa ja sivistystä. Kioton yli 1500 temppeliä ja pyhäkköä lyövät leimansa kaupunkikuvaan.

Pyydä tarjous ryhmällesi info@resviaria.com

 

 

Etelä-Afrikan eksotiikkaa

Eteläinen Afrikka kaikessa luonnonkauneudessaan lumoaa kokeneenkin matkailijan. Vieraile  viehättävässä Pretorian puutarhakaupunginosassa sekä Afrikan eteläisimmässä kärjessä Hyväntoivonniemellä. Pilanesbergin kansallispuistossa kohtaat mahtavan eteläafrikkalaisen luonnon ja eksoottisia eläimiä. Saat maasta hyvän läpileikkauksen pohjoisen Johannesburgista aina eteläiseen Kapkaupunkiin.

Pyydä tarjous eksoottisesta Etelä-Afrikasta ryhmällesi info@resviaria.com