Kotimaan ryhmämatkat

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Kamarimusiikkijuhlille Kuhmoon

Aika: kesä 2018

Kuhmo on kamarimusiikin pääkaupunki ja vuosi vuodelta se on onnistunut uudistumaan. Matkalla käymme Vuokatin vaaroilla ihailemassa kansallismaisemaa. Majoitumme mukavasti Vuokatissa, josta on vajaan tunnin ajomatka Kuhmoon. Kuulemme Kainuun suurmiehistä Lönnrotista, Leinosta ja Kekkosesta sekä tervanpoltosta. Vietämme kotailtaa maistellen kainuulaisia herkkuja kuten pottukukkoa, tervasuklaata ja rönttösia. Kuhmossa upeita konsertteja mahtuu kolmen päivän matkaamme useita. Siellä tunnelma on rento ja ainutlaatuinen.

Kesän 2018 ohjelmisto julkaistaan tammikuussa, jolloin pääsemme suunnittelemaan kesän matkaa.

Pyydä tarjous ryhmällesi info@resviaria.com

 

Retki Vaasaan ja Pohjanmaalle

Kesälle 2018 suosittelemme retkeä Vaasaan ja Pohjanmaalle.
Etelä-Pohjanmaan viljelylakeuksien kautta saavumme Isokyröön, jossa tutustumme nykyaikaiseen viinanpolttoon. Kyrö Distillery Company on niittänyt mainetta Napue Ginillä. Jatkamme matkaa Vaasaan, jossa kiertoajelu ennen majoittumista. Toisena matkapäivänä tutustumme Yle Femmiltä tuttuun Strömsöhön, tomaatinviljelyyn ja poikkeamme Mouhijärven juustolassa.

Pyydä tarjous ryhmällesi info@resviaria.com

 

 

Kesäretki Raaseporiin ja Örön saarelle

Aikakesä 2018

Suosittu kesäretki Suomen eteläkärkeen Raaseporin seudulle. Kaupunki on pinta-alaltaan varsin laaja – matkaa rajalta toiselle kertyy enimmillään yli sata kilometriä. Tutustumme mm. Fiskarsin ruukkialueeseen, Raaseporin linnan raunioihin, Mustion linnaan, Örön saareen ja Söderlångvikin kartanoon.

Pyydä tarjous ryhmällesi info@resviaria.com