Ajankohtaista nyt

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Espoon Latu ry:n ruskamatka Akumajalle

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 30.8.-8.9.2019

Espoon latu ry:n järjestämä syksyinen ruskamatka suuntautuu Akumajalle, Paistuntureiden erämaa-alueelle. Majoitumme erämökeissä ja teemme päiväretkiä Paistunturien ja Kevon luonnonpuiston kohteisiin. Retkiohjelma on suunniteltu niin, että se sopii myös retkeilyharrastusta vasta aloitteleville. Retken vetäjänä toimii Harri Turpeinen.

Matkalle on 1 paikka vapaana.

Lue lisää tästä.

 

 

Kylpylä- ja kulttuurimatka Unkariin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 9.-17.11.2019

Kylpylä- ja kulttuurimatkalla Unkariin vietetään ensin muutama päivä Budapestissa, jolloin on mahdollista nauttia kaupungin kulttuuritarjonnasta. Budapestista matka jatkuu Sárvárin kylpyläkaupunkiin, jossa kylpylähoitojen lisäksi tutustutaan lähiympäristöön monipuolisilla retkillä. Matkan lopuksi vietetään pari päivää Slovakian Bratislavassa. Oppaana toimii huilutaiteilija Èva Hibay, matkalla saadaan nauttia myös hänen konsertistaan.

Lue lisää tästä.

 

Espoon Latu ry – Aktiiviloma Teneriffalla

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 12.-18.11.2019

Tervetuloa mukaan aktiivilomalle Teneriffalle. Majoittuminen koko matkan ajan saaren pohjoisosassa Santa Cruzissa. Tältä käsin teemme patikointiretkiä  vanhojen “maitotyttöjen” reittiä pitkin ja muinaista kuninkaanpolkua pitkin sekä laakeripuumetsään. Pyöräretki vie Las Teresitasin rannalle. Oppaana toimii Outi Böök. Matkalle ovat tervetulleita kaikki aktiivilomista kiinnostuneet.

Lue lisää tästä.