Ryhmämatkat Eurooppaan

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Haapsalu – Hiidenmaa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 15.-17.9.2020

Haapsalun kylpyläkaupunki Virossa on kesäkaudella parhaimmillaan. Kaupungin tärkein vetonaula on Piispanlinna ja tuomiokirkko, joka on yksi Baltian maiden suurimmista kirkoista. Vierailemme myös Haapsalun kauniilla rautatieasemalla. Toinen kohteemme on Viron toiseksi suurin saari Hiidenmaa, jonne teemme kokopäiväretken. Paluumatkalla poikkeamme Kai-taidekeskuksessa Tallinnassa.

Lue lisää tästä.

 

Ylöjärven senioreiden matka Sloveniaan ja Kroatiaan

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 27.9.-4.10.2020

Syksyn matkamme suuntautuu Istrian niemimaalle. Majoitumme Sloveniassa Adrianmeren rannalla Portorozissa, josta käsin teemme retkiä mm. Kroatian puolelle ja Italian Triesteen. Vierailemme myös tryffelitilalla, nautimme hyvästä ruuasta ja maistelemme paikallisia viinejä sekä käymme Euroopan suurimmassa tippukiviluolassa Postojnassa. Kaksi viimeistä yötä vietämme maan pääkaupungissa Zagrebissa.

Lue lisää tästä.

 

Krakova ja Varsova

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 6.-11.10.2020

Puolan Krakova on kiehtova matkakohde. Kaupunkia hallitsee valtava keskusaukio Verkahalleineen, joka on nykyisin museo ja basaarikäytössä. Putiikit ja tavaratalot houkuttelevat keskustaan, jossa pääsee hyvin liikkumaan jalkaisin. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat Wawelin kuninkaanlinna, juutalaiskaupunginosa Kazimierz sekä kauniit kahvilat kuten Jama Michalikowa. Matkalla teemme myös retken Wieliczkan suolakaivokseen ja halukkaat pääsevät tutustumaan Auschwitzin ja Birkenaun keskitysleireille. Krakovasta matka jatkuu vielä Varsovaan, josta lennämme takaisin kotiin.

Lue lisää tästä.

 

Päivä Tukholmassa pikkujouluristeilyt

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 24.-26.11.2020 ja 8.-10.12.2020

Risteily johdattaa meidät jouluiseen Tukholmaan. Jo laivalla pääset nauttimaan jouluillallista sekä jouluisesta ohjelmasta. Tukholman tunnelmalliset joulutorit ja ostoskadut houkuttelevat tekemään tuliais- ja jouluostoksia.

Lue lisää tästä, 24.11.20 lähtö
Lue lisää tästä, 8.12.20 lähtö

 

Kolmen maan joulutorit

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 10. – 13.12.2020

Ilmassa tuoksuu Glühwein, kaneli ja karamellisoidut mantelit – tervetuloa vieraaksi perinteisille keskieurooppalaisille joulumarkkinoille! Tällä nelipäiväisellä kiertomatkalla liikumme niin Ranskassa, Saksassa kuin Sveitsissäkin. Kierroksemme alkaa Ranskan sympaattisilta joulumarkkinoilta Strasbourgista, mistä jatkamme matkaamme Ranskan Colmariin. Tutustumme idylliseen pikkukaupunkiin ja sen hurmaaviin joulumarkkinoihin. Saksassa kierrämme ihastuttavan Freiburgin joulumarkkinoilla. Siellä on myös useita kansainvälisiä ja saksalaisia tavarataloja, joissa on mahdollisuus tehdä edullisin hinnoin joululahjalöytöjä. Joulumarkkinakierroksemme huipentuu Baselin markkinoille, joilla pääsemme tutustumaan sveitsiläisiin jouluperinteisiin.

Lue lisää tästä.

 

 

Musikaalimatka Tallinnaan

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 7. – 8.1.2021

Vuoden alussa matkaamme Tallinnaan katsomaan musikaalia Viulunsoittaja katolla Estonia teatterissa. Käymme myös Fotografiska-museossa ja nautimme hyvästä ruuasta. Aikaa jää myös ostoksiin.

Matkaohjelma tästä. 

 

 

 

Gruppo Rinteen Viehättävä Bretagne

Avoin ryhmämatka kaikille, matka avautuu myyntiin syksyllä 2020

Aika: 20.-27.4.2021

Bretagne hurmaa viehättävillä pikkukylillään, ristikkotaloillaan ja rantamaisemillaan. Maakunnan alkuperäinen nimi on Pikku Britannia ja kelttiperinne elää edelleen alueella. Bretagnessa majoitutaan tunnelmallisten siltojen Quimperissä, josta käsin tehdään retkiä lähialueille, mm. Locronan kylään, joka on Ranskan kauneimpien kylien jäsen,  Concarneaun saarelle rakennettuun vanhaan kaupunkiin sekä Vannesin keskiaikaiseen keskustaan. Matkan lopuksi yövytään yö Pariisissa ja käydään taiteilijoiden suosimassa Auvers-sur-Oisen pikkukaupungissa. Oppaana FT Liisa Väisänen.

 

 

Kalliolan kansalaisopiston taidematka Hollantiin

Avoin ryhmämatka kaikille, matka avautuu myyntiin syksyllä 2020

Aika: 20.-25.5.2021

Keväinen matka Hollantiin vie pääkaupunki Amsterdamiin, josta käsin tehdään retkiä lähikaupunkeihin kuten Harlemiin, Goudaan, Utrechtiin ja Haagiin. Matkalla tutustutaan hollantilaiseen taiteeseen mm. Rijksmuseossa ja Van Gogh -museossa. Tervetuloa mukaan!