Ryhmämatkat Eurooppaan

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Sakkola, Taipaleenjoki ja Käkisalmi

TÄYNNÄ

Aika: 1.-4.7.2019

Sotahistoriallinen matka Sakkolaan. Teemme retken Taipaleenjoelle, jossa käymme Järisevän linnakkeella ja Kaarnajoen patterilla Taipaleessa. Toisena retkipäivänä suuntaamme Sakkolan kirkonkylään ja Keljaan, sieltä jatkamme Käkisalmeen. Majoitumme Kiviniemessä Losevo Park -hotellissa, josta on iltaisin mahdollisuus tehdä kotiseuturetkiä paikallisilla kulkuneuvoilla. Paluumatkalla poikkeamme Äyräpäässä. Asiantuntijana matkalla Hannu Turkkinen ja matkanjohtajana Markku Jousranta.

Lue lisää tästä.

 

Kajaanin reserviupseerien matka Taipaleenjoelle

TÄYNNÄ

Aika: 26.-28.7.2019

Kajaanin reserviupseerikerhon matka suuntautuu Taipaleenjoelle ja Kannakselle. Pääkohteena on Talvisodan Taipaleen suunnan taistelut. Vierailemme Terenttilän taistelutantereella ja käymme Järisevän rannikkolinnakkeella sekä Kaarnaojan patterilla.

Lue lisää tästä.

 

Uppsala ja Sigtuna

TÄYNNÄ

Aika: 5.-8.8.2019

Matkalla tutustumme ensin Tukholman uusittuun kansallismuseoon, josta jatkamme Uppsalaan. Uppsala on yksi Euroopan vanhimpia yliopistokaupunkeja ja sen 1164 valmistunut tuomiokirkko on yksi maailman vanhimpia pystyssä olevia kristillisiä kirkkoja. Kaupungin yliopisto on tullut suomalaisillekin monessa yhteydessä tutuksi ja täällä ovat opiskelleet monet Ruotsin suurmiehet, kuten Ingmar Bergman ja August Strindberg. Uppsalassa vierailemme mm. Carl Linnén puutarhassa ja upeassa tuomiokirkossa.

Lue lisää tästä.

 

A-lehtien pyöräilyloma Kreetalla

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 11.-17.9.2019

Pyöräilymatkalla tutustumme kreetalaiseen elämänmenoon ja paikallisiin tapoihin saaren huikeissa maisemissa. Appelsiinilehtojen ja hedelmätarhojen tuoksu, vuoristomaisemat ja idylliset kylät luovat mahtavat puitteet pyöräretkille, joita teemme saaren eri osiin. Pyöräilyreittien päivittäinen pituus on noin 20 km ja reittien taso helpohko. Oma huoltoauto seuraa perässä ja sen kyytiin pääsee retken aikana.

Lue lisää tästä.

 

 

Musiikki kohtaa kuvataiteen Napolissa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 21. – 26.9.2019

Musiikki kohtaa kuvataiteen värikkäässä ja kuohuvassa Napolissa. Kaupungin historiallisessa osassa on nähtävissä kauniita barokki- ja renessanssirakennuksia, sokkeloisia katuja ja äänekästä kaupankäyntiä. Matkalla tutustutaan kaupungin taideaarteisiin, kuullaan Giuseppe Verdin La Traviata -ooppera sekä yksityiskonserttina Ensemble Comtessa da Dian konsertti. Oppaana FT Liisa Väisänen ja musiikkiasiantuntijana Minna Lindgren.

Lue lisää tästä.

 

 

Kalliolan kansalaisopiston matka Cornwalliin

TÄYNNÄ

Aika: 1.-6.10.2019

Matka kelttien asuinsijoille Cornwalliin ja St Ivesin kylään, joka on kautta aikain kiehtonut taiteilijayhteisöjä. Matkalla tutustumme suomalaisille ehkä tunnetuimman taiteilijan eli Helene Schjerfbeckin suurnäyttelyyn, joka on esillä Lontoon Royal Academiessä. Runsaaseen ohjelmaan sisältyy mm. käynnit Stonehengen historiallisella monumentilla sekä Salisburyn katedraalissa. Oppaana toimii FT Liisa Väisänen.

Lue lisää tästä.

 

Kylpylä- ja kulttuurimatka Unkariin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 9.-17.11.2019

Kylpylä- ja kulttuurimatkalla Unkariin vietetään ensin muutama päivä Budapestissa, jolloin on mahdollista nauttia kaupungin kulttuuritarjonnasta. Budapestista matka jatkuu Sárvárin kylpyläkaupunkiin, jossa kylpylähoitojen lisäksi tutustutaan lähiympäristöön monipuolisilla retkillä. Matkan lopuksi vietetään pari päivää Slovakian Bratislavassa. Oppaana toimii huilutaiteilija Èva Hibay, matkalla saadaan nauttia myös hänen konsertistaan.

Lue lisää tästä.

 

Espoon Latu ry – Aktiiviloma Teneriffalla 12.-18.11.2019

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 12.-18.11.2019

Tervetuloa mukaan aktiivilomalle Teneriffalle. Majoittuminen koko matkan ajan saaren pohjoisosassa Santa Cruzissa. Tältä käsin teemme patikointiretkiä  vanhojen “maitotyttöjen” reittiä pitkin ja muinaista kuninkaanpolkua pitkin sekä laakeripuumetsään. Pyöräretki vie Las Teresitasin rannalle. Oppaana toimii Outi Böök. Matkalle ovat tervetulleita kaikki aktiivilomista kiinnostuneet.

Lue lisää tästä.

 

Krakova ja Varsova

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 21.-26.4.2020

Puolan Krakova on kiehtova matkakohde. Kaupunkia hallitsee valtava keskusaukio Verkahalleineen, joka on nykyisin museo ja basaarikäytössä. Putiikit ja tavaratalot houkuttelevat keskustaan, jossa pääsee hyvin liikkumaan jalkaisin. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat Wawelin kuninkaanlinna, juutalaiskaupunginosa Kazimierz sekä kauniit kahvilat kuten Jama Michalikowa. Matkalla teemme myös retken Wieliczkan suolakaivokseen ja halukkaat pääsevät tutustumaan Auschwitzin ja Birkenaun keskitysleireille. Krakovasta matka jatkuu vielä Varsovaan, josta lennämme takaisin kotiin.

Lue lisää tästä.

 

Kalliolan kansalaisopiston taidematka Hollantiin 18.-23.5.2020

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 18.-23.5.2020

Keväinen matka Hollantiin vie pääkaupunki Amsterdamiin, josta käsin tehdään retkiä lähikaupunkeihin kuten Harlemiin, Goudaan, Utrechtiin ja Haagiin. Matkalla tutustutaan hollantilaiseen taiteeseen mm. Rijksmuseossa ja Van Gogh -museossa. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä.