Ryhmämatkat Eurooppaan

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Joogaa ja kylpylähoitoja Haapsalun Fra Maressa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 10.-15.3.2024

Fra Mare Thalasso Spa tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen -joogaa, terveellisen ruokavalion, rentouttavia ja terveyttä edistäviä hoitoja ja toimenpiteitä. Kylpylähoidot ja jooga ovat tehokas yhdistelmä koko kehon hyvinvoinnille. Joogaharjoituksissa tähdätään rentoutumiseen, parempaan tasapainoon, energian ja notkeuden lisäämiseen. Joogaohjaajina toimivat Daire Tammik ja Kei Kvarnstrom. Matkaemäntänä matkalla mukana Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä

 

Palaja Sorrentoon

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 21.-25.3.2024

Tuulan matkojen matkalla koemme mahtavan Napolin, idyllisen Sorrenton, viehättävän Caprin saaren ja kauniin Amalfin rannikon.
Maistelemme caprilaista sitruunalikööriä limoncelloa, ajamme läpi kuvakirjamaisen kauniiden maisemien. Vierailemme Villa Rufolon puutarhassa, jota kutsutaan pienois-Alhambraksi sen maurilaisen arkkitehtuurin ja upeiden puutarhojen takia.
Tutustumme Unescon maailmanperintökohde Herculaneumiin, joka hautautui Vesiviuksen purkauduttua vuonna 79 jKr. Majoitumme Sorrentossa, jonka vanhankaupungin kujilla on mukava kierrellä ja hengähtää hetki kahvikupillisen äärellä, upeista maisemmista nauttien.

Lue lisää tästä.

 

Italian ja Ligurian kauneimpia kyliä

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 2.-6.4.2024

A-lehtien lukijamatka vie meidät Italian Rivieralle, läntiseen Liguriaan. Vierailemme mm. “Italian kauneimmat kylät” maininnan saaneissa Zuccarellon, Finalbolgon ja Nolin kylissä.
Käymme Italian musiikin pääkaupungissa, San Remossa, joka tunnetaan myös kukkien kaupunkina. Majoitumme koko matkan ajan viehättävässä pikkukaupungissa Diano Marinassa.
Oppaana matkallamme Timo Hakola ja matkamäntänä Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä

 

Hurmaava Hollanti

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 14. – 19.4.2024

Keväinen taide- ja kukkamatka Hollantiin Liisa Väisäsen opastamana. Keukenhofin kukkapuutarha ja Leidenin kasvitieteellinen puutarha hurmaavat upealla kukkaloistollaan. Vanhaa hollantilaista taidetta pääsemme ihailemaan Mauritshuisin taidemuseossa ja Frans Halsin museossa. Amsterdamissa tutustumme Vincent van Goghin museon aarteisiin. Monipuoliseen ohjelmaan sisältyy myös mm. Royal Delftin posliinimuseo ja Lakenhalin tekstiilimuseo. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä.

 

Helsingin kansallisen senioripiirin matka hurmaavaan Alsaceen

Aika: 22.-26.4.2024

Matkaamme yhteen Ranskan kauneimmista alueista, Alsaceen. Pienet maalaukselliset kylät ihastuttavine kukkakoristuksineen ja ristikkorakenteisine renessanssitaloineen ovat kuin postikortista. Majoitumme hurmaavassa Colmarin kaupungissa, joka tarjoaa paljon nähtävää museoineen, toreineen ja putiikkeineen. Matkan aikana pääsemme maistelemaan Alsacen viinejä ja ihailemaan sympaattisen suloisia pikkukyliä sekä hienoja viininviljelyalueita. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä

 

Ikonimaalareiden Makedonian ikonimatka

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 23.-29.4.2024

Makedonia on Euroopan kristillisen historian kannalta merkittävä maa. Makedoniassa on 992 kirkkoa ja luostaria, 50 000 neliömetriä freskottuja seiniä, yli 20 000 ikonia ja lukemattomia muita kirkollisia aarteita. Matkalla majoitumme yhteensä 4 yötä Skopjessa ja 2 yötä Ohridissa, jossa sanotaan olevan kirkko vuoden jokaiselle päivälle. Tällä ikonimaalareille suunnitellulla matkalla pääsemme tutustumaan Makedonian omaan ikonimaalaustyyliin läpi vuosisatojen Liisa Väisäsen opastamana.

Lue lisää tästä

 

Akvarellikurssi Gardajärven upeissa maisemissa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 2.-8.5.2024

Tuulan Matkojen Akvarellikurssi-matka Italian ihastuttaviin Gardajärven maisemiin. Tukikohtana vanhaan luostariin rakennettu Villa Arcadio hotelli, jonka laajassa oliivi- ja puutarhassa saamme maalata huikeita maisemia sekä paikallista elämää ja kulttuuria. Kurssilla tutustutaan kuvan rakentamiseen ja saat henkilökohtaista neuvontaa omaan taiteelliseen työskentelyysi. Opettajana akvarellimaalari Tarja Gallacher.

Lue lisää tästä

 

Ihanat impressionistit ja heidän maisemansa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 6.-11.5.2024

Kalliolan kansalaisopiston matka Oisen laaksoon ja sen historiallisiin kaupunkeihin vie niiden maisemien äärelle, mitä olet aina saanut ihailla impressionistisen taiteen mestarien teoksissa. Majoitumme 4 yötä viehättävässä Fontainebleaun kaupungissa ja viimeisen yön Auvers-sur-Oisen maalauksellisissa maisemissa. Oppaana matkalla Liisa Väisänen.

Lue lisää tästä

 

Camino Finisterre – Santiago de Compostelasta maan ääriin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 14.-21.5.2024

Santiago de Compostelan lukuisista reiteistä mystisimmäksi kutsuttu on se, joka vie Santiagon kaupungista Atlantin rannoille Finisterreen ja Muxiaan. Ikiaikainen reitti näyttää Galician kauneimmillaan ja tyypillisimmillään. Keskiajan pyhiinvaeltajista useat jatkoivat Santiagoon saavuttuaan kohden Finisterraa, johon maailman ajateltiin päättyvän. Matkan päätteeksi kävelijöillä on mahdollisuus saada pyhiinvaellustodistukset sekä Finisterrasta, että Muxiasta. Kokonaismatka, joka jakaantuu 5 päivälle, on 120 km. Vaellusviikon päätteeksi hemmottelemme itseämme Parador da Morte-kylpylähotellissa. Matkan oppaana on kulttuuriopas ja pyhiinvaellusten erityisasiantuntija Liisa Väisänen. 

Lue lisää tästä

 

Tulossa: Musiikki kohtaa kuvataiteen Italiassa, Genova – Torino

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 22.-27.5.2024

Minna Lindgrenin ja Liisa Väisäsen opastama oopperaa ja kuvataidetta matka Pohjois-Italiaan, Genovaan ja Torinoon.
Matkalla kuullaan kaksi oopperaa; Giuseppe Verdin Il Corsaro ja Richard Wagnerin Lentävä hollantilainen. Matka avataan myyntiin joulukuussa 2023.

 

 

Seniorilääkärien matka – Cornwall ja Devon

Aika: 16. – 21.9.2024

Syksyn matkamme suuntaa Englannin lounaisosaan Cornwallin ja Devonin kreivikuntiin. Alueet tunnetaan laajoista kansallispuistoista ja kuvan kauniista maisemistaan. Matkaamme Englannin Rivieraksi kutsuttuun Torquayn kaupunkiin, vierailemme mm. Agatha Christein kesäkodissa, tutustumme St Ivesin viehättävään rannikkokaupunkiin, jossa Helene Schjerfbeck maalasi kuuluisan Toipilas -taulun. Cornwallin länsirannikolla poikkeamme kauniiseen Port Isaacin, joka on tunnettu Doc Martin tv-sarjasta. Paluumatkalla tutustumme vielä Salisburyn kaupunkiin ja käymme Britannian kuuluisimmalla historiallisella muistomerkillä Stonehengen kivillä.

Pyydä matkaohjelma toimistostamme.