Ryhmämatkat Eurooppaan

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Jos teet varauksen varauslomakkeella, saat vahvistuksen varauksesta 1 vrk sisällä arkipäivänä. Jos et saa vahvistusta, ota yhteyttä toimistoomme puh. 0440 477 070
tai sähköpostitse info@resviaria.com

 

A-lehtien puutarhamatka Englantiin: Cotswold ja kuninkaallinen Highgrove

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 2.-5.7.2024

Puutarhamatka vie keskelle kauneinta Cotswoldin aluetta; ihastuttavia puutarhoja, somia pikkukyliä ja upeita maisemia. Matkan kohokohta on vierailu kuningas Charlesin kotipuutarhassa Highgroven tilalla. Tilaa hoidetaan luonnonmukaisesti ja kestävästi. Highgroven puutarhat on suunniteltu, kuten kuningas sanoo, “ne ilahduttavat silmää ja ovat sopusoinnussa luonnon kanssa”. Matkaemäntänä Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä.

 

 

Kotipihojen kauneutta Virossa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 27.-29.7.2024

Tuulan matkojen matkalla suuntaamme Viroon puutarhamatkalle. Vierailemme upeissa kotipuutarhoissa ja Pöltsamaan ruusutarhassa. Tarttoon tutustumme kaupunkierroksella ja käymme Tarton kasvitieteellisessä puutarhassa. Matkaemäntänä matkalla mukana Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä.

 

Pyöräilymatka Virossa Lahemaan kansallispuistossa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 4.-8.9.2024

Tuulan matkojen pyöräilymatkalla suuntaamme Viroon, Lahemaan kansallispuiston maisemiin.  Kansallispuiston alue on monipuolinen merimaisemineen, kulttuurihistoriallisine paikkoineen, metsineen ja hiekkarantoineen. Majoitumme Võsun kylässä, josta käsin teemme pyöräretkiä kansallispuiston alueen kohteisiin. Matkaemäntänä matkalla mukana Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä.

 

A-lehtien lukijamatka: Kartanokoteja Virossa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 13.-15.9.2024

Tuulan matkojen matkalla pääsemme tutustumaan kartanokoteihin Virossa. Vierailemme Keski-Viron ja Tallinnan mielenkiintoisilla aateliskartanoilla ja tutustumme eri sukujen historiaan sekä näemme mitä kartanoelämä on nykypäivänä. Oppaana matkalla historioitsija Jaak Viires. Matkaemäntänä matkalla mukana Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä.

 

Seniorilääkärien matka – Cornwall ja Devon

TÄYNNÄ

Aika: 16. – 21.9.2024

Syksyn matkamme suuntaa Englannin lounaisosaan Cornwallin ja Devonin kreivikuntiin. Alueet tunnetaan laajoista kansallispuistoista ja kuvan kauniista maisemistaan. Matkaamme Englannin Rivieraksi kutsuttuun Torquayn kaupunkiin, vierailemme mm. Agatha Christein kesäkodissa, tutustumme St Ivesin viehättävään rannikkokaupunkiin, jossa Helene Schjerfbeck maalasi kuuluisan Toipilas -taulun. Cornwallin länsirannikolla poikkeamme kauniiseen Port Isaacin, joka on tunnettu Doc Martin tv-sarjasta. Paluumatkalla tutustumme vielä Salisburyn kaupunkiin ja käymme Britannian kuuluisimmalla historiallisella muistomerkillä Stonehengen kivillä.

Pyydä matkaohjelma toimistostamme.

 

Helsingin senioripiirin matka Osloon

TÄYNNÄ

Aika: 18.-20.9.2024

Vain harvat pääkaupungit maailmassa sijaitsevat niin kauniilla paikalla kuin Oslo. Kaupunki sijaitsee vuonon pohjukassa, jonne kaupunki perustettiin vuonna 1048 Harald Hardråden toimesta. Norjalaiset ovat aina olleet merenkulkijoita ja kaikki kaupungit ovatkin meren äärellä. Matkalla pääsemme tutustumaan mm. uusittuun kansallismuseoon ja Munch-museoon sekä Oslon oopperataloon.

Lue lisää tästä.

 

 

Kahden aikakauden Tartto

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 27.-30.9.2024

Tällä A-lehtien lukijamatkalla tutustumme kahden eri aikakauden Tarttoon; Ella Kannisen vapaan Viron Tarttoon sekä historioitsija Jaak Viiresin Neuvosto-Viron Tarttoon. Kuulemme mielenkiintoisia tarinoita samalla kun tutustumme Tarton historialliseen kaupunkiin, lisäksi teemme maaseuturetken Otepäähän ja Sangasten linnaan. Matkaemäntänä matkalla mukana Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä.

 

Joogaa ja kylpylähoitoja Haapsalun Fra Maressa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 6.-11.10.2024

Lähde mukaan Tuulan matkojen virkistävälle joogamatkalle Haapsaluun. Fra Mare Thalasso Spa tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen -joogaa, maukasta kotiruokaa, rentouttavia ja terveyttä edistäviä hoitoja ja toimenpiteitä. Joogaohjaajina Daire Tammik ja Kei Kvarnstrom. Joogaharjoituksissa tähdätään rentoutumiseen, parempaan tasapainoon sekä energian ja notkeuden lisäämiseen. Matkaemäntänä matkalla mukana Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä.

 

Moselin laaksoon ja Luxemburgiin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 8. – 12.10.2024

Romanttinen Moselin laakso lumoaa matkailijan kiireettömyydellä, ikivanhoilla taloilla, kirkoilla ja satulinnoilla. Lisäksi Saksa on perinteinen viinimaa, jonka pohjoisimpia viinialueita edustaa viehättävä Moselin laakso. Jokilaakson jyrkillä rinteillä rypäleet kasvavat täyteen makua. Matkalla majoitumme idylliseen Traben-Trarbachin kylään, josta käsin teemme retkiä lähiympäristöön. Matkan aikana teemme retken myös Luxemburgiin ja Bernkastel-Kuesiin. Tervetuloa Aulikki Akaan-Penttilän mukana viehättävään Moselin laaksoon!

Lue lisää tästä

 

Andalusian aarteita ja aurinkoa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 19.- 23.10.2024

Sevilla – Cadiz – Fuengirola

Kiertomatkalla Andalusiaan on mahdollista kulkea ajasta ja kulttuurista toiseen. Andalusia on antanut Espanjalle sen kuuluisimpia tunnuksia: viuhkan, härän ja kitaran ja alue on edelleen Espanjan tyypillisimpien piirteiden näyteikkuna. Espanjahan tunnetaan ennen kaikkea näistä: flamenco, valkoiset kylät, tapakset, siestat ja aurinkoiset rannat. Matkan aikana nautitaan aidosta, espanjalaisesta tunnelmasta sekä tietysti Andalusian herkullisesta keittiöstä.

Lue lisää tästä

 

Musiikki kohtaa kuvataiteen Pariisissa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 14.-17.11.2024

Pariisin matkalla pääsemme kokemaan kaksi oopperaa: symboleita pursuavan Taikahuilun ja Donizettin iloittelevan Rykmentin tyttären. Matkalla tutustumme lisäksi hieman tuntemattomampiin Pariisin taidemuseoihin. Tervetuloa mukaan Minna Lindgrenin ja Liisa Väisäsen Pariisiin.

Lue lisää tästä.