Ryhmämatkat Eurooppaan

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Kalliolan kansalaisopiston taidematka Hollantiin

Matka siirtyy, uusi ajankohta ilmoitetaan mahdollisimman pian

Aika: 18.-23.5.2020

Keväinen matka Hollantiin vie pääkaupunki Amsterdamiin, josta käsin tehdään retkiä lähikaupunkeihin kuten Harlemiin, Goudaan, Utrechtiin ja Haagiin. Matkalla tutustutaan hollantilaiseen taiteeseen mm. Rijksmuseossa ja Van Gogh -museossa. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä.

 

Haapsalu – Hiidenmaa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 2.-4.6.2020

Haapsalun kylpyläkaupunki Virossa on kesäkaudella parhaimmillaan. Kaupungin tärkein vetonaula on Piispanlinna ja tuomiokirkko, joka on yksi Baltian maiden suurimmista kirkoista. Vierailemme myös Haapsalun kauniilla rautatieasemalla. Toinen kohteemme on Viron toiseksi suurin saari Hiidenmaa, jonne teemme kokopäiväretken. Paluumatkalla poikkeamme Kai-taidekeskuksessa Tallinnassa.

Lue lisää tästä.

 

Suvannon Seudun lukijamatka Sakkolaan ja Pietariin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 29.6.-2.7.2020

Suvannon Seutu tekee kesällä lukijamatkan Sakkolaan Karjalan kannakselle. Matkalla teemme yhtenä päivänä kotiseuturetken ja poikkeamme mm. Sakkolan kirkolla, Keljassa ja Petäjärvellä. Toisena retkipäivänä matkaamme Pietariin ja tutustumme Tsarskoje Selossa ainutlaatuiseen Katariinan palatsiin, jossa näemme mm. kuuluisan meripihkahuoneen.

Lue lisää tästä.

 

Murmansk

Aika: 2.-5.7.2020

Matkalla tutustumme luonnonvaroiltaan rikkaaseen Kuolan niemimaahan ja sen kaupunkeihin, kuten Kantalahteen ja Murmanskiin. Matkalla kuulemme myös alueen sotahistoriaa. Paluumatkamme taittuu Petsamon kautta Saariselälle, jossa majoitumme viimeisen yön. Matkanjohtajana toimii majuri evp Timo Karppinen, joka harrastaa sotahistoriaa.

Lue lisää tästä.

 

Pesaron ooppera- ja taidematka

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 19.-22.8.2020

Tervetuloa Rossini oopperafestivaaleille Italian Pesaroon. Festivaaleja on järjestetty vuodesta 1980 alkaen. Matkalla kuullaan Gioachino Rossinin La Cambiale di Matrimonio sekä Elisabeth, Englannin kuningatar -oopperat. Mahdollisuus osallistua Belcanto-konserttiin Teatro Rossinissa.  Matkaan sisältyy myös retket lähialueille Fanoon ja Urbinoon. Oppaina toimivat FT Liisa Väisänen ja musiikkiasiantuntijana Minna Lindgren.  Oopperalippujen lunastuksen takia varaukset 24.2.20 mennessä.

Lue lisää tästä.

 

Gruppo Rinteen Viehättävä Bretagne

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 14.-21.9.2020

Bretagne hurmaa viehättävillä pikkukylillään, ristikkotaloillaan ja rantamaisemillaan. Maakunnan alkuperäinen nimi on Pikku Britannia ja kelttiperinne elää edelleen alueella. Bretagnessa majoitutaan tunnelmallisten siltojen Quimperissä, josta käsin tehdään retkiä lähialueille, mm. Locronan kylään, joka on Ranskan kauneimpien kylien jäsen,  Concarneaun saarelle rakennettuun vanhaan kaupunkiin sekä Vannesin keskiaikaiseen keskustaan. Matkan lopuksi yövytään yö Pariisissa ja käydään taiteilijoiden suosimassa Auvers-sur-Oisen pikkukaupungissa. Oppaana FT Liisa Väisänen.

Lue lisää tästä.

 

Ylöjärven senioreiden matka Sloveniaan ja Kroatiaan

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 27.9.-4.10.2020

Syksyn matkamme suuntautuu Istrian niemimaalle. Majoitumme Sloveniassa Adrianmeren rannalla Portorozissa, josta käsin teemme retkiä mm. Kroatian puolelle ja Italian Triesteen. Vierailemme myös tryffelitilalla, nautimme hyvästä ruuasta ja maistelemme paikallisia viinejä sekä käymme Euroopan suurimmassa tippukiviluolassa Postojnassa. Kaksi viimeistä yötä vietämme maan pääkaupungissa Zagrebissa.

Lue lisää tästä.

 

A-lehtien pyöräilymatka Kreetalle

TÄYNNÄ

Aika: 30.9.-6.10.2020

Syksyn pyöräilymatka suuntautuu Kreetan keskiosiin. Majoittuminen on Rethymnonin rantakaupungissa ja täältä käsin teemme pyöräretkiä saaren keski- ja eteläosiin. Retkillä nähdään mm. Valkoiset vuoret, Kournas-järven alue, Arkadin luostari sekä Kourtalikon kanjoni. Pyöräretkille osuu niin upeita merimaisemia kuin pieniä kyliäkin. Pyöräretkien pituudet ovat 25-40 km. Matkaemäntänä on Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä.

 

Krakova ja Varsova

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 6.-11.10.2020

Puolan Krakova on kiehtova matkakohde. Kaupunkia hallitsee valtava keskusaukio Verkahalleineen, joka on nykyisin museo ja basaarikäytössä. Putiikit ja tavaratalot houkuttelevat keskustaan, jossa pääsee hyvin liikkumaan jalkaisin. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat Wawelin kuninkaanlinna, juutalaiskaupunginosa Kazimierz sekä kauniit kahvilat kuten Jama Michalikowa. Matkalla teemme myös retken Wieliczkan suolakaivokseen ja halukkaat pääsevät tutustumaan Auschwitzin ja Birkenaun keskitysleireille. Krakovasta matka jatkuu vielä Varsovaan, josta lennämme takaisin kotiin.

Lue lisää tästä.