Ryhmämatkat Eurooppaan

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Joogaa ja kylpylähoitoja Haapsalun Fra Maressa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 10.-15.3.2024

Fra Mare Thalasso Spa tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen -joogaa, terveellisen ruokavalion, rentouttavia ja terveyttä edistäviä hoitoja ja toimenpiteitä. Kylpylähoidot ja jooga ovat tehokas yhdistelmä koko kehon hyvinvoinnille. Joogaharjoituksissa tähdätään rentoutumiseen, parempaan tasapainoon, energian ja notkeuden lisäämiseen. Joogaohjaajina toimivat Daire Tammik ja Kei Kvarnstrom. Matkaemäntänä matkalla mukana Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä

 

 

Palaja Sorrentoon

Avoin ryhmämatka kaikille


Aika: 21.-25.3.2024

Tuulan matkojen matkalla koemme mahtavan Napolin, idyllisen Sorrenton, viehättävän Caprin saaren ja kauniin Amalfin rannikon.
Maistelemme caprilaista sitruunalikööriä limoncelloa, ajamme läpi kuvakirjamaisen kauniiden maisemien. Vierailemme Villa Rufolon puutarhassa, jota kutsutaan pienois-Alhambraksi sen maurilaisen arkkitehtuurin ja upeiden puutarhojen takia.
Tutustumme Unescon maailmanperintökohde Herculaneumiin, joka hautautui Vesiviuksen purkauduttua vuonna 79 jKr. Majoitumme Sorrentossa, jonka vanhankaupungin kujilla on mukava kierrellä ja hengähtää hetki kahvikupillisen äärellä, upeista maisemmista nauttien.

Lue lisää tästä.

 

 

Taideristeily Tukholmaan

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 6.-8.4.2024

Nykytaiteen suuret mestarit Tukholman Moderna Museetissa. Rashid Johnson, chicagolainen taiteilija käyttää töissään rohkeasti eri medioita. Italialainen Maurizio Cattelan puolestaan on humoristinen yhteiskuntakriitikko. Oppaana matkalla FT Liisa Väisänen.

Lue lisää tästä

 

Seniorilääkärien matka – Baijerin ja Bodenseen hurmaavat pikkukaupungit

Aika: 15.-20.4.2024

Keväisellä matkallamme suuntaamme Saksan alppimaisemiin, kauniille järvialueille ja hienojen nähtävyyksien pariin Baijeriin ja Bodenseelle. Baijerin alueella on lukuisten prinssien ja ruhtinaiden huikaiseviin alppimaisemiin rakennuttamia linnoja. Yksi kuuluisimmista linnojen rakentajista oli mystinen ja legendaarinen kuningas Ludwig II. Vierailemme Linderhofin linnassa sekä viehättävässä Ettan luostarissa. Risteilemme Bodenseen kauniissa maisemissa ja sen hurmaavissa rantakaupungeissa sekä poikkeamme Sveitsin puolella ihailemassa Stein am Rheinin kauniita taloja.

Pyydä matkaohjelma toimistostamme.

 

Helsingin kansallisen senioripiirin matka hurmaavaan Alsaceen

Aika: 22.-26.4.2024

Matkaamme yhteen Ranskan kauneimmista alueista, Alsaceen. Pienet maalaukselliset kylät ihastuttavine kukkakoristuksineen ja ristikkorakenteisine renessanssitaloineen ovat kuin postikortista. Majoitumme hurmaavassa Colmarin kaupungissa, joka tarjoaa paljon nähtävää museoineen, toreineen ja putiikkeineen. Matkan aikana pääsemme maistelemaan Alsacen viinejä ja ihailemaan sympaattisen suloisia pikkukyliä sekä hienoja viininviljelyalueita. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä

 

 

Ikonimaalareiden Makedonian matka

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 23.-29.4.2024

Makedonia on Euroopan kristillisen historian kannalta merkittävä maa. Makedoniassa on 992 kirkkoa ja luostaria, 50 000 neliömetriä freskottuja seiniä, yli 20 000 ikonia ja lukemattomia muita kirkollisia aarteita. Matkalla majoitumme yhteensä 4 yötä Skopjessa ja 2 yötä Ohridissa, jossa sanotaan olevan kirkko vuoden jokaiselle päivälle. Tällä ikonimaalareille suunnitellulla matkalla pääsemme tutustumaan Makedonian omaan ikonimaalaustyyliin läpi vuosisatojen Liisa Väisäsen opastamana.

Lue lisää tästä.

 

 

A-lehtien lukijamatka Unkarin pyöräilyloma

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 27.4. – 2.5.2024

Unkarin tasainen maasto sopii hyvin pyöräilyyn. Matkalla majoitutaan Hevizin kylässä Balaton-järven pohjoispuolella.
Heviz on tunnettu lämpimästä termaalijärvestään, jossa käydäänkin rentoutumassa pyöräilyn jälkeen. Pyöräretket tehdään sähköpyörillä ympäröiviin kohteisiin. Matkaemäntänä Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä.

 

Akvarellikurssi Gardajärven upeissa maisemissa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 2.-8.5.2024

Tuulan Matkojen Akvarellikurssi-matka Italian ihastuttaviin Gardajärven maisemiin. Tukikohtana vanhaan luostariin rakennettu Villa Arcadio hotelli, jonka laajassa oliivi- ja puutarhassa saamme maalata huikeita maisemia sekä paikallista elämää ja kulttuuria. Kurssilla tutustutaan kuvan rakentamiseen ja saat henkilökohtaista neuvontaa omaan taiteelliseen työskentelyysi. Opettajana akvarellimaalari Tarja Gallacher.

Lue lisää tästä

 

Luige Laatin kukkamarkkinat ja Aiakeskuksen puutarhamyymälä

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 11.5.2024

Tuulan matkojen matka Viroon Luige Laatin kukkamarkkinoille. Päivän aikana käydään Kristiine Aiakeskuksen puutarhamyymälässä, Luige Laatin kukkamarkkinoilla sekä yksityispuutarhassa. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä.

 

Camino Finisterre – Santiago de Compostelasta maan ääriin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 14.-20.5.2024

Santiago de Compostelan lukuisista reiteistä mystisimmäksi kutsuttu on se, joka vie Santiagon kaupungista Atlantin rannoille Finisterreen ja Muxiaan. Ikiaikainen reitti näyttää Galician kauneimmillaan ja tyypillisimmillään. Keskiajan pyhiinvaeltajista useat jatkoivat Santiagoon saavuttuaan kohden Finisterraa, johon maailman ajateltiin päättyvän. Matkan päätteeksi kävelijöillä on mahdollisuus saada pyhiinvaellustodistukset sekä Finisterrasta, että Muxiasta. Kokonaismatka, joka jakaantuu 5 päivälle, on 120 km. Vaellusviikon päätteeksi hemmottelemme itseämme Parador da Morte-kylpylähotellissa. Matkan oppaana on kulttuuriopas ja pyhiinvaellusten erityisasiantuntija Liisa Väisänen. 

Lue lisää tästä.

 

Musiikki kohtaa kuvataiteen Italiassa, Genova – Torino

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 22.-27.5.2024

Minna Lindgrenin ja Liisa Väisäsen opastama matkasarja Musiikki kohtaa kuvataiteen vie toukokuussa Italiaan.
Genovan ja Torinon oopperataloissa kuullaan oopperat Giuseppe Verdin Il Corsaro ja Richard Wagnerin Lentävä hollantilainen.  Taideaarteita saamme ihastella  Genovassa Nervin museoissa, Palazzo Ducalessa sekä Palazzo Tursissa. Torinossa tutustumme elokuvan maailmaan Museo del Cinemassa ja kuninkaalliseen loistoon kuninkaanpalatsissa.

Lue lisää tästä.

 

A-lehtien puutarhamatka Englantiin: Cotswold ja kuninkaallinen Highgrove

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 2.-5.7.2024

Puutarhamatka vie keskelle kauneinta Cotswoldin aluetta; ihastuttavia puutarhoja, somia pikkukyliä ja upeita maisemia. Matkan kohokohta on vierailu kuningas Charlesin kotipuutarhassa Highgroven tilalla. Tilaa hoidetaan luonnonmukaisesti ja kestävästi. Highgroven puutarhat on suunniteltu, kuten kuningas sanoo, “ne ilahduttavat silmää ja ovat sopusoinnussa luonnon kanssa”. Matkaemäntänä Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä.

 

Saarenmaa oopperajuhlien aikaan ryhmällesi

Aika: 25.-28.7.2024

Lähde ryhmäsi kanssa kesäiselle matkalle Viron suurimmalle saarelle, Saarenmaalle oopperajuhlien aikaan. Saarenmaan oopperafestivaalit on järjestetty vuodesta 1999 alkaen Kuressaaren Piispanlinnassa, jonka puutarhan ja linnoituksen muurien väliin on sijoitettu 2000 katsojan katettu kesäoopperatalo. Vierailevana pääesiintyjänä tulevan kesän oopperajuhlilla nähdään Katalonialainen ooppera, joka yhdistää oopperamusiikin intohimoiseen katalonialaiseen flamencobalettiin. Matkalla näemme myös Saarenmaan pieniä viehättäviä kyliä. 

Tarkemman matkaohjelman näet tästä.

 

Kotipihojen kauneutta Virossa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 27.-29.7.2024

Tuulan matkojen matkalla suuntaamme Viroon puutarhamatkalle. Vierailemme upeissa kotipuutarhoissa ja Pöltsamaan ruusutarhassa. Tarttoon tutustumme kaupunkierroksella ja käymme Tarton kasvitieteellisessä puutarhassa. Matkaemäntänä matkalla mukana Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä.

 

Marthan mukana Prahaan

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 25-29.8.2024

Tällä matkalla pääsemme tutustumaan upeaan Prahan kaupunkiin. Paikallisoppaamme Zita Lara vie meidät tutustumaan Prahan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja matkalla teemme myös puolen päivän retken Tsekin maaseudulle. Majoitumme viehättävässä hotelli Adlerissa, aivan Prahan sydämessä. Hotelli on kävelymatkan päässä nähtävyyksistä ja Wenceslas-aukio on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää tästä.

 

Seniorilääkärien matka – Cornwall ja Devon

Aika: 16. – 21.9.2024

Syksyn matkamme suuntaa Englannin lounaisosaan Cornwallin ja Devonin kreivikuntiin. Alueet tunnetaan laajoista kansallispuistoista ja kuvan kauniista maisemistaan. Matkaamme Englannin Rivieraksi kutsuttuun Torquayn kaupunkiin, vierailemme mm. Agatha Christein kesäkodissa, tutustumme St Ivesin viehättävään rannikkokaupunkiin, jossa Helene Schjerfbeck maalasi kuuluisan Toipilas -taulun. Cornwallin länsirannikolla poikkeamme kauniiseen Port Isaacin, joka on tunnettu Doc Martin tv-sarjasta. Paluumatkalla tutustumme vielä Salisburyn kaupunkiin ja käymme Britannian kuuluisimmalla historiallisella muistomerkillä Stonehengen kivillä.

Pyydä matkaohjelma toimistostamme.

 

Helsingin senioripiirin matka Osloon

Aika: 18.-20.9.2024

Vain harvat pääkaupungit maailmassa sijaitsevat niin kauniilla paikalla kuin Oslo. Kaupunki sijaitsee vuonon pohjukassa, jonne kaupunki perustettiin vuonna 1048 Harald Hardråden toimesta. Norjalaiset ovat aina olleet merenkulkijoita ja kaikki kaupungit ovatkin meren äärellä. Matkalla pääsemme tutustumaan mm. uusittuun kansallismuseoon ja Munch-museoon sekä Oslon oopperataloon.

Lue lisää tästä.