Ryhmämatkat Eurooppaan

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


A-lehtien pyöräilyloma Kreetalla

TÄYNNÄ

Aika: 11.-17.9.2019

Pyöräilymatkalla tutustumme kreetalaiseen elämänmenoon ja paikallisiin tapoihin saaren huikeissa maisemissa. Appelsiinilehtojen ja hedelmätarhojen tuoksu, vuoristomaisemat ja idylliset kylät luovat mahtavat puitteet pyöräretkille, joita teemme saaren eri osiin. Pyöräilyreittien päivittäinen pituus on noin 20 km ja reittien taso helpohko. Oma huoltoauto seuraa perässä ja sen kyytiin pääsee retken aikana.

Lue lisää tästä.

 

 

Musiikki kohtaa kuvataiteen Napolissa

TÄYNNÄ

Aika: 21. – 26.9.2019

Musiikki kohtaa kuvataiteen värikkäässä ja kuohuvassa Napolissa. Kaupungin historiallisessa osassa on nähtävissä kauniita barokki- ja renessanssirakennuksia, sokkeloisia katuja ja äänekästä kaupankäyntiä. Matkalla tutustutaan kaupungin taideaarteisiin, kuullaan Giuseppe Verdin La Traviata -ooppera sekä yksityiskonserttina Ensemble Comtessa da Dian konsertti. Oppaana FT Liisa Väisänen ja musiikkiasiantuntijana Minna Lindgren.

Lue lisää tästä.

 

 

Kalliolan kansalaisopiston matka Cornwalliin

TÄYNNÄ

Aika: 1.-6.10.2019

Matka kelttien asuinsijoille Cornwalliin ja St Ivesin kylään, joka on kautta aikain kiehtonut taiteilijayhteisöjä. Matkalla tutustumme suomalaisille ehkä tunnetuimman taiteilijan eli Helene Schjerfbeckin suurnäyttelyyn, joka on esillä Lontoon Royal Academiessä. Runsaaseen ohjelmaan sisältyy mm. käynnit Stonehengen historiallisella monumentilla sekä Salisburyn katedraalissa. Oppaana toimii FT Liisa Väisänen.

Lue lisää tästä.

 

Kylpylä- ja kulttuurimatka Unkariin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 9.-17.11.2019

Kylpylä- ja kulttuurimatkalla Unkariin vietetään ensin muutama päivä Budapestissa, jolloin on mahdollista nauttia kaupungin kulttuuritarjonnasta. Budapestista matka jatkuu Sárvárin kylpyläkaupunkiin, jossa kylpylähoitojen lisäksi tutustutaan lähiympäristöön monipuolisilla retkillä. Matkan lopuksi vietetään pari päivää Slovakian Bratislavassa. Oppaana toimii huilutaiteilija Èva Hibay, matkalla saadaan nauttia myös hänen konsertistaan.

Lue lisää tästä.

 

Espoon Latu ry – Aktiiviloma Teneriffalla

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 12.-18.11.2019

Tervetuloa mukaan aktiivilomalle Teneriffalle. Majoittuminen koko matkan ajan saaren pohjoisosassa Santa Cruzissa. Tältä käsin teemme patikointiretkiä  vanhojen “maitotyttöjen” reittiä pitkin ja muinaista kuninkaanpolkua pitkin sekä laakeripuumetsään. Pyöräretki vie Las Teresitasin rannalle. Oppaana toimii Outi Böök. Matkalle ovat tervetulleita kaikki aktiivilomista kiinnostuneet.

Lue lisää tästä.

 

 

Oopperamatka Tallinnaan – Madama Butterfly

Aika: 30.-31.3.2020

Giacomo Puccinin yksi kauneimmista oopperoista Madama Butterfly esitetään Tallinnan Estonia teatterissa. Laivamatkat Viking Linen XPRS-laivoilla ja majoittuminen Nordic Forum hotelliin kaupungin keskustassa.

Lue lisää tästä.

 

Krakova ja Varsova

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 21.-26.4.2020

Puolan Krakova on kiehtova matkakohde. Kaupunkia hallitsee valtava keskusaukio Verkahalleineen, joka on nykyisin museo ja basaarikäytössä. Putiikit ja tavaratalot houkuttelevat keskustaan, jossa pääsee hyvin liikkumaan jalkaisin. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat Wawelin kuninkaanlinna, juutalaiskaupunginosa Kazimierz sekä kauniit kahvilat kuten Jama Michalikowa. Matkalla teemme myös retken Wieliczkan suolakaivokseen ja halukkaat pääsevät tutustumaan Auschwitzin ja Birkenaun keskitysleireille. Krakovasta matka jatkuu vielä Varsovaan, josta lennämme takaisin kotiin.

Lue lisää tästä.

 

Musikaalimatka Tallinnaan – Oopperan kummitus

Aika: 26.-27.4.2020

Tarton Vanamuine teatteri esittää Andrew Lloyd Webberin menestysmusikaalin Oopperan kummitus Tallinnan Alexela konserttitalossa. Merimatkat taittuvat Viking Linen XPRS-laivalla ja majoitus on Tallinnan keskustassa Nordic Forum hotellissa.

Lue lisää tästä.

 

Kalliolan kansalaisopiston taidematka Hollantiin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 18.-23.5.2020

Keväinen matka Hollantiin vie pääkaupunki Amsterdamiin, josta käsin tehdään retkiä lähikaupunkeihin kuten Harlemiin, Goudaan, Utrechtiin ja Haagiin. Matkalla tutustutaan hollantilaiseen taiteeseen mm. Rijksmuseossa ja Van Gogh -museossa. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä.

 

Lääketieteen historian ystävien matka Andalusiaan

Aika: 8.-15.6.2020

Kun Lontoon 30 000 asukasta joutui 900-luvulla vielä harppomaan avonaisten ja haisevien katuojien ylitse sekä hapuilemaan pimeillä kaduilla, saivat Cordoban miljoonakaupungin asukkaat samaan aikaan nauttia viemäröinnistä, sadoista julkisista kylpylöistä, suihkulähteistä ja käymälöistä sekä hyvin varustetuista sairaaloista ja kirjastoista. Vuosien 750 ja 1000 välillä Cordoba oli islamilaisen Al Andalusin pääkaupunki. Siellä tiede ja oppineisuus kukoistivat. Matka Cordoban ja lääketieteen historiaan – tervetuloa!

Lue lisää tästä.