Ryhmämatkat Eurooppaan

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Espoon Latu ry – Aktiiviloma Teneriffalla

TÄYNNÄ

Aika: 12.-18.11.2019

Tervetuloa mukaan aktiivilomalle Teneriffalle. Majoittuminen koko matkan ajan saaren pohjoisosassa Santa Cruzissa. Tältä käsin teemme patikointiretkiä  vanhojen “maitotyttöjen” reittiä pitkin ja muinaista kuninkaanpolkua pitkin sekä laakeripuumetsään. Pyöräretki vie Las Teresitasin rannalle. Oppaana toimii Outi Böök. Matkalle ovat tervetulleita kaikki aktiivilomista kiinnostuneet.

Lue lisää tästä.

 

 

Oopperaa Genovassa ja Torinossa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 18.-22.1.2020

Ainutlaatuinen matka kahteen suureen kulttuurikaupunkiin Pohjois-Italiassa, Torinoon ja Genovaan. Erich Wolfgang Korngoldin ooppera Violanta esitetään ensimmäistä kertaa Italiassa, Torinossa. Genovassa kuulemme Giacchino Rossinin Sevillan parturi -oopperan. Matkan aikana tutustumme myös eri taidesuuntauksiin klassisesta taiteesta nykytaiteeseen. Oppaina matkalla FT Liisa Väisänen ja musiikkiasiantuntija Minna Lindgren.

Lue lisää tästä.

 

Ooppera- ja taidematka Tukholmaan

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 20.-23.1.2020

Tukholman matkalla tutustumme Djurgårdenin saarella sijaitsevaan prinssi Eugenin Waldemarsudde -palatsiin, jossa on esillä maalauksia ja veistoksia. Toinen kohteemme on uudistettu Kansallismuseo. Halukkailla on mahdollisuus nähdä Verdin La Traviata -ooppera, joka esitetään Tukholman kuninkaallisessa oopperassa.

Lue lisää tästä.

 

Seniorilääkäreiden kylpylämatka Laulasmaalle

Aika: 28.-31.1.2020

Lähde arkea pakoon Viroon Laulasmaan kylpylään, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta Itämeren rannalla. Kylpylässä osallistumme rentouttaviin hoitoihin ja virkistäydymme kylpylän useissa altaissa ja saunoissa. Halukkailla on myös mahdollisuus osallistua kulttuuriohjelmaan Tallinnassa.

Lue lisää tästä.

 

Sofia-opiston matka Toledoon

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 13.-15.3.2020

Toledon historiallinen kaupunki linnoituksineen antaa hyvän käsityksen siitä, miten kaupungissa elettiin vuosisatoja sitten. Toledon vanha kaupunki sokkeloisine kujineen ja aukioineen on kaupungin sydän. Matkalla näemme mm. upeita kirkkoja ja kaupungin taideaarteita. Oppaana toimii FT Liisa Väisänen.

Lue lisää tästä.

 

Oopperamatka Torinoon

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 20.-23.3.2020

Piemonten maakunnan pääkaupunki Torino tarjoaa monenlaista nähtävää, kuten upeat barokkityyliset rakennukset ja mielenkiintoiset museot. Vierailemme egyptiläisessä Egizio-museossa ja kuninkaanpalatsi Palazzo Realessa. Regio-teatterissa näemme Giacomo Puccinin La Bohéme -oopperan. Ooppera-asiantuntijana matkalla on mukana säveltäjä, Sibelius-Akatemian lehtori Tapani Länsiö.

Lue lisää tästä.

 

Andalusian aarteita ja aurinkoa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 21.-27.3.2020

Matkalla Andalusiaan on mahdollista kulkea ajasta ja kulttuurista toiseen. Modernin Malagan upeasta taideannista ja vilkkaasta katuelämästä islamilaiseen keskiaikaiseen Cordobaan tai historiaa ja nykyaikaa sykkivästä Andalusian pääkaupungista Sevillasta Euroopan vanhimpana pidettyyn kaupunkiin Cadiziin. Andalusia on antanut Espanjalle sen kuuluisimpia tunnuksia: viuhkan, härän ja kitaran ja alue on edelleen Espanjan tyypillisimpien piireiden näyteikkuna.

Lue lisää tästä.

 

Oopperamatka Tallinnaan – Madama Butterfly

Aika: 30.-31.3.2020

Giacomo Puccinin yksi kauneimmista oopperoista Madama Butterfly esitetään Tallinnan Estonia teatterissa. Laivamatkat Viking Linen XPRS-laivoilla ja majoittuminen Nordic Forum hotelliin kaupungin keskustassa.

Lue lisää tästä.

 

Gruppo Rinteen Viehättävä Bretagne

Aika: 14.-21.4.2020

Bretagne hurmaa viehättävillä pikkukylillään, ristikkotaloillaan ja rantamaisemillaan. Maakunnan alkuperäinen nimi on Pikku Britannia ja kelttiperinne elää edelleen alueella. Bretagnessa majoitutaan tunnelmallisten siltojen Quimperissä, josta käsin tehdään retkiä lähialueille, mm. Locronan kylään, joka on Ranskan kauneimpien kylien jäsen,  Concarneaun saarelle rakennettuun vanhaan kaupunkiin sekä Vannesin keskiaikaiseen keskustaan. Matkan lopuksi yövytään yö Pariisissa ja käydään taiteilijoiden suosimassa Auvers-sur-Oisen pikkukaupungissa.

Lue lisää tästä.

 

Normandian maihinnousun rannikko

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 20.-24.4.2020

Sotahistoriamatkalla Normandian maihinnousun rannikolle saamme hyvän kuvan yhdestä maailmanhistorian ratkaisuhetkistä. Lennämme Pariisiin ja Normandiassa majoitumme Caenissa, josta teemme retkiä ympäristöön. Kohteina ovat mm. Mervillen patteri, Pegasus-silta, Sword rannikko ja Arromanchesin sotahistoriallinen alue. Käymme myös Omaha-rannikon tukikohdassa, saksalaisten sotilashautausmaalla ja Caenin rauhanmuseossa.

Lue lisää tästä.

 

Krakova ja Varsova

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 21.-26.4.2020

Puolan Krakova on kiehtova matkakohde. Kaupunkia hallitsee valtava keskusaukio Verkahalleineen, joka on nykyisin museo ja basaarikäytössä. Putiikit ja tavaratalot houkuttelevat keskustaan, jossa pääsee hyvin liikkumaan jalkaisin. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat Wawelin kuninkaanlinna, juutalaiskaupunginosa Kazimierz sekä kauniit kahvilat kuten Jama Michalikowa. Matkalla teemme myös retken Wieliczkan suolakaivokseen ja halukkaat pääsevät tutustumaan Auschwitzin ja Birkenaun keskitysleireille. Krakovasta matka jatkuu vielä Varsovaan, josta lennämme takaisin kotiin.

Lue lisää tästä.

 

Musikaalimatka Tallinnaan – Oopperan kummitus

Aika: 26.-27.4.2020

Tarton Vanamuine teatteri esittää Andrew Lloyd Webberin menestysmusikaalin Oopperan kummitus Tallinnan Alexela konserttitalossa. Merimatkat taittuvat Viking Linen XPRS-laivalla ja majoitus on Tallinnan keskustassa Nordic Forum hotellissa.

Lue lisää tästä.

 

Kalliolan kansalaisopiston taidematka Hollantiin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 18.-23.5.2020

Keväinen matka Hollantiin vie pääkaupunki Amsterdamiin, josta käsin tehdään retkiä lähikaupunkeihin kuten Harlemiin, Goudaan, Utrechtiin ja Haagiin. Matkalla tutustutaan hollantilaiseen taiteeseen mm. Rijksmuseossa ja Van Gogh -museossa. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä.

 

Lääketieteen historian ystävien matka Andalusiaan

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 8.-15.6.2020

Kun Lontoon 30 000 asukasta joutui 900-luvulla vielä harppomaan avonaisten ja haisevien katuojien ylitse sekä hapuilemaan pimeillä kaduilla, saivat Cordoban miljoonakaupungin asukkaat samaan aikaan nauttia viemäröinnistä, sadoista julkisista kylpylöistä, suihkulähteistä ja käymälöistä sekä hyvin varustetuista sairaaloista ja kirjastoista. Vuosien 750 ja 1000 välillä Cordoba oli islamilaisen Al Andalusin pääkaupunki. Siellä tiede ja oppineisuus kukoistivat. Matka Cordoban ja lääketieteen historiaan – tervetuloa!

Lue lisää tästä.

 

Pirkanmaan kansallisen senioripiirin matka Islantiin

Aika: 9.-13.6.2020

Islannin matkalla tutustutaan pääkaupunkiin Reykjavikiin. Saaren vulkaaninen luonto, kuten jäätiköt, kraaterit ja laavakentät ihastuttavat. Retkellä pääsemme ihailemaan luonnon kauneutta, mm. kuumia lähteitä, kansallispuistoa ja vesiputouksia. Halukkailla on mahdollisuus lähteä valasretkelle.

Lue lisää tästä.