Ryhmämatkat Eurooppaan

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Hiidenmaa ja Saarenmaa

TÄYNNÄ

Aika: 12. – 15.6.2023

Hiidenmaa on yksi Itämeren kauneimmista saarista. Matalan saaren peittävät suurelta osin rehevät metsät ja sen upeat hiekkarannat ovat kilometrien pituisia. Lukuisat majakat, kirkot ja kartanot kertovat omaa tarinaansa saaren historiasta. Saaren vanhoissa kylissä näkee vielä ruokokattoisia rakennuksia ja kiviaitoja. Viron suurimmalla saarella Saarenmaalla tutustumme alueen tärkeimpiin nähtävyyksiin ja luontoon. Tervetuloa mukaan.

 

 

Kuningas Charlesin puutarha ja kauneinta Cotswoldia

TÄYNNÄ

Aika: 4.-7.7.2023

Englannin puutarhamatka vie keskelle kauneinta Cotswoldin aluetta; ihastuttavia puutarhoja, somia pikkukyliä ja upeita maisemia. Matkan kohokohta on vierailu kuningas Charlesin kotipuutarhassa Highgroven tilalla. Tilaa hoidetaan luonnonmukaisesti ja kestävästi. Highgroven puutarhat on suunniteltu, kuten kuningas sanoo “ne ilahduttavat silmää ja ovat sopusoinnussa luonnon kanssa. Tervetuloa mukaan A-lehtien lukijamatkalle!

Lue lisää tästä

 

 

Mahtavat Lofootit

Aika: 14.-21.8.2023

Helsinki – Oulu – Kiiruna – Björkliden – Narvik – Svoelvaer – Junkerdahl – Arjeplog – Oulu – Helsinki

Kesäinen Norjan matka vie meidät upeille Lofooteille. Lofootit sijaitsevat Pohjois-Norjassa työntyen pitkänä niemekkeenä Norjan merelle. Alueelle on tyypillistä jylhät tunturit, kuvaukselliset kalastajakylät ja kiemurtelevat tiet, jotka tarjoavat toinen toistaan upeampia maisemia. Tämä on matka, jolla näet ja koet paljon, niin Norjassa kuin myös Ruotsin lapissa.

Lue lisää tästä

 

Musiikki kohtaa kuvataiteen Venetsiassa

Avoin ryhmämatka kaikille

Kaksi paikka vapaana (2h huone)

Aika: 26.8.-30.8.2023

Musiikki kohtaa kuvataiteen Venetsiassa jolla on ollut suuri merkitys Italian musiikkielämälle. Kaupungissa on vaikuttanut useita merkittäviä säveltäjiä kuten Vivaldi ja Monteverdi. Matkalla kuullaan Pietro Mascagnin ooppera Cavalleria Rusticana upeassa La Fenicen oopperatalossa. Palazzo Barbarigo Minottossa saamme nauttia Verdin La Traviatan palatsiesityksenä. Venetsian upeissa taidemuseoissa tutustumme klassisista teoksista moderneihin. Oppaina toimivat FT Liisa Väisänen ja musiikkiasiantuntija Minna Lindgren 

Lue lisää tästä.

Varaukset: info@resviaria.com tai puh. 0440-477 070

 

Kukkasidonnan MM-kilpailut Manchesterissa

Aika: 7.-10.9.2023

Interflora World Cup kukkasidonnan maailmanmestaruuskilpailu järjestetään tänä vuonna Manchesterissa, Englannissa. Tämän vuoden teema on luonnollinen maailmamme. Kilpailijoita on pyydetty keskittymään kestävyyteen ja luonnonmateriaaleihin. Kilpailun voitosta kamppailee 25 osallistujaa eri puolilta maailmaa. Tapahtumapaikkana on Manchester Central, näyttely- ja konferenssikeskus. 

Lue lisää tästä.

Varaukset: info@resviaria.com tai puh. 0440-477 070

 

A-lehtien lukijamatka Venetsian ja Rooman suomalaistaitelijat

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 17.-22.9.2023

Kansainvälisesti merkittävät suomalaistaiteilijat ovat kutsuneet meidät kylään omille inspiraationlähteilleen Muranoon ja Roomaan. Tällä ainutkertaisella erikoismatkalla pääsemme tutustumaan Soile Yli-Mäyryn ja Hannu Palosuon taidetiloihin. Matkalla näemme Venetsian tärkeimmät nähtävyydet ja Rooman kauneimmat aukiot. Matkaemäntänä mukana Tuula Kanninen 

Lue lisää tästä.

Varaukset: info@resviaria.com tai puh. 0440-477 070

 

Tammerkosken yrittäjien matka Malagaan

Aika: 28.9.-1.10.2023

Malaga on Aurinkorannikon suurimpia kaupunkeja, jossa yhdistyvät kaupunki- ja rantaelämä sekä luonnollisesti aurinkoinen ilmasto. ​Lähdemme tutustumaan tähän Etelä-Espanjan hurmaavaan satamakaupunkiin sekä andalusialaiseen kulttuuriin suorilla lennoilla Tampere-Pirkkalasta. Ohjelmassa muun muassa vanhaan kaupunkiin sekä nähtävyyksiin tutustumista, lounastelua paikalliseen tapaan, yritysvierailuita ja vapaata seurustelua.

Lue lisää tästä

Varaukset: info@resviaria.com tai puh. 0440-477 070

 

Helsingin kansallinen senioripiiri: Baijerin ja Bodenseen hurmaavat pikkukaupungit

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 8. – 13.10.2023

Tervetuloa mukaamme Saksan alppimaisemiin, kauniille järvialueille ja hienojen historiallisten nähtävyyksien pariin. Baijerin alueella on lukuisten prinssien ja ruhtinaiden huikaiseviin alppimaisemiin rakennuttamia linnoja. Innokas linnojen rakentaja oli mystinen ja legendaarinen kuningas Ludwig II (1845-1886). Vierailemme Linderhofin linnassa sekä viehättävässä Ettalin luostarissa. Risteilemme myös Bodenseen kauniissa maisemissa ja sen hurmaavissa rantakaupungeissa sekä poikkeamme myös Sveitsin puolella ihailemassa Stein am Rheinin kauniita taloja.

Lue lisää tästä.

Varaukset: info@resviaria.com tai puh. 0440-477 070

 

Seniorilääkäreiden matka hurmaavaan Alsaceen

Vain muutama paikka vapaana

Aika: 8.-12.10.2023

Matkamme alkaa Eguisheimin kauniista kylästä, missä voimme ihastella kylän kukkaloistoa ja lämminhenkistä tunnelmaa. Tukikohtana matkallamme on tyylikäs linnahotelli, joka sijaitsee keskellä viiniviljelmiä. Matkan aikana pääsemme maistelemaan Alsacen viinejä ja ihailemaan sympaattisia ja uskomattoman suloisia pikkukyliä, joiden talot ovat kuin satukirjan sivuilta.

Pyydä matkaohjelma toimistostamme.

 

Slovakian ihastuttava Kosice ja Unesco-kohteet

Idea ryhmänkerääjille

Aika: 17. – 20.10.2023

Matkan aluksi oppaamme Evá Hibay tutustuttaa meidät hurmaavaan Egerin kaupunkiin. Ajamme dotto-minijunalla kaupungin kapeilla kujilla ja vierailemme suloisessa marsipaanimuseossa. Slovakian ihastuttavassa Kosicen kaupungissa näemme ruttopylvään ja maan suurimman kirkon. Unescon maailmanperintökohteet Spisin linna ja Levoca vanha kaupunki huokuvat historiaa. Paluumatkalla nautimme Tokajin viinialueen antimista.

Lisätietoja tästä

 

Musiikki kohtaa kuvataitaiteen Irlannissa – Wexfordin oopperafestivaalit

Aika: 2.-6.11.2023

Oopperafestivaalien tämän vuoden teema on Naiset ja sota. Oopperoissa nähdään hyvin erilaiset naishahmot, jotka taistelevat jostakin. Zoraida di Granata – oopperan Zoraida käy poliittista taistelua ennustettua kohtaloaan vastaan, L’Aube rouge-oopperan Olga kamppailee muuttaakseen nihilististä ja väkivaltaista kumppania, La Ciociara -oopperassa Rosetta yrittää suojella tytärtään sodan kauheuksilta. Matkalla vieraillaan mm. Kilkennyn ja Waterfordin viehättävissä kaupungeissa sekä Castletown House -kartanossa. Oppaina Liisa Väisänen ja Minna Lindgren.

Lue lisää tästä.

Varaukset: info@resviaria.com tai puh. 0440-477 070

 

 

Lumoava Pohjois-Kreikka

Idea ryhmänkerääjille

Aika: 17. – 22.11.2023

Halkidikin niemen kainalossa sijaitseva Thessaloniki on Kreikan toiseksi suurin kaupunki. Thessaloniki on täynnä antiikin Kreikan ja Rooman merkittäviä nähtävyyksiä sekä Bysantin ja ottomaanien ajan muistomerkkejä. Thessalonikista käsin käymme tutustumassa mm. vaikuttaviin Meteoran ”ilmassa roikkuviin luostareihin”, Olympos vuoreen ja Edessan vesiputouksiin. Matkanjohtajana Risto Aikonen.

Lisätietoja tästä

 

Musiikki kohtaa kuvataiteen – Donizetti festivaali Bergamossa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 22.-27.11.2023

Musiikki kohtaa kuvataiteen vuosittain järjestettävillä Donizetti festivaaleilla upeassa Bergamossa.
Marraskuun matkalla kuullaan kaksi säveltäjän hieman tuntemattomampaa oopperaa; Alfredo il Grande sekä Diluvio Universale. Oopperoiden lisäksi tutustutaan Cremonan Stradivarius museoon, Donizetti museoon, Brescian Santa Giulian luostarimuseoon, Bescian Teatro Grandeen ja Milanon LaScalan museoon sekä upeisiin kirkkoihin.
Oppaina toimivat FT Liisa Väisänen ja musiikkiasiantuntija Minna Lindgren 

Lue lisää tästä

Varaukset: info@resviaria.com tai puh. 0440-477 070