Ryhmämatkat Eurooppaan

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Mosel ja Luxemburg Tampereelta

Aika: 26. – 30.9.2022

TÄYNNÄ

Romanttinen Moselin laakso lumoaa matkailijan kiireettömyydellä, ikivanhoilla taloilla, kirkoilla ja satulinnoilla. Lisäksi Saksa on perinteinen viinimaa, jonka pohjoisimpia viinialueita edustaa viehättävä Moselin laakso. Jokilaakson jyrkillä rinteillä rypäleet kasvavat täyteen makua. Lennämme mukavasti Air Balticin reittilennoilla suoraan Tampereelta. Matkalla majoitumme idylliseen Traben-Trarbachin kylään, josta käsin teemme retkiä lähiympäristöön. Matkan aikana teemme retken myös Reinin varrelle Rüdesheimiin, Luxemburgiin ja Bernkastel-Kuesiin. Tervetuloa mukaan hurmaavaan Moselin laaksoon!

Lue lisää tästä

 

 

Seniorilääkärien matka Peloponnesokselle ja Ateenaan

Aika: 7. – 14.10.2022

TÄYNNÄ

Lähde kanssamme tutustumaan ainutlaatuiseen antiikin Kreikkaan. Välimeri, hehkuvan sininen taivas, lämmin ilmasto sekä lukemattomat muistomerkit Kreikan suuruuden ajoilta luovat mielikuvan kadonneesta kulttuurista. Vaikuttaviksi muistomerkeiksi ovat jääneet valkoiset marmoripylväät, temppelien rauniot ja amfiteatterit. Peloponnesoksen niemimaalla sijaitsee Olympian kaupunki, jossa pidettiin ensimmäiset olympialaiset. Tutustumme myös legendaariseen Delphiin, joka on tunnettu sekä jylhän kauniista raunioistaan että mystisestä oraakkelistaan. Toinen kohteemme on Athene-jumalattaren tarunhohtoinen Ateena, ja sen kuuluisin nähtävyys Akropolilla kohoava Parthenonin temppeli, suurin Kreikassa koskaan kokonaan marmorista rakennettu doorilaistemppeli. Vierailemme myös Kreikan entisessä maailmannavassa Delfissä. Tervetuloa mukaan matkalle historiallisten tapahtumien syntysijoille!

Lue lisää tästä

 

Musiikki kohtaa kuvataiteen Espanjassa: Santander – Oviedo – Bilbao

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 14.-20.11.2022

Espanja on aina ollut kuvataiteen suurmaa, mutta viime vuosina se on vahvistanut mainettaan myös hyvien oopperoiden esitysmaana. Bilbaon kaupunkina tuntevat jo Guggenheim museon ja postmodernistisen arkkitehtuurin keskuksena. Santander ja Oviedo ovat suurelle yleisölle tuntemattomampia. Oviedon oopperaa arvioidaan jatkuvasta Espanjan parhaimpiin, eivätkä sen taideaarteet vaatimattomia ole. Matkaa sisältyy Mozartin ooppera Don Giovanni Oviedon oopperassa ja Donizettin Anna Bolena Bilbaon oopperatalossa. Oppaina FT Liisa Väisänen ja musiikkiasiantuntija Minna Lindgren.

Majoittuminen: 1 yö Santander, 3 yötä Oviedo, 2 yötä Bilbao

Lue lisää tästä.

 

Vanhojen kettujen matka Tallinnaan oopperaan ja joulutorille

Aika: 9. – 10.12.2022

Vanhat ketut suuntaavat joulukuussa ooppera- ja joulutorimatkalle Tallinnaan. Estonia teatterissa kuullaan Mozartin hurmaava ooppera Taikahuilu. Se vangitsee jokaisen, joka rakastaa hyvää tarinaa, upeita melodioita ja fantastisia ääniä. Päivällä ehdimme poiketa joulutorilla ja ohjelmaan kuuluu tutustuminen Fotografiska-valokuvataiteen museoon Telliskivessä. Tietenkin nautimme myös hyvästä ruuasta. Tervetuloa mukaan.

Lue lisää tästä

 

 

Aurinkorannikon Kokoomus ja Costan stadilaiset: Taiteen kauhukakaran Salvador Dalín jäljissä

Aika: 13.- 15.3.2023

Tervetuloa mukaan surrealismin mestarin, taiteen kauhukakaran  Salvador Dalín jäljille. Matka vie Figueesiin, jossa tutustumme Dalí -museoon, joka on todellinen surrealismin ilmentymä. Figueresista käsin tehdään retki meren rannalle Portligatiin Dalín kotimuseoon sekä Castille de Púboliin, linnaan, josta Dalí teki Galan temppelin.

Lue lisää tästä.

 

Camino Primitivo vaellus Santiagoon

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 29.3. – 5.4.2023

Lukuisista Espanjan pyhiinvaellusreiteistä kaikista varhasin on mitä kaunein reitti nimeltä Primitivo. Reitin ensimmäinen pyhiinvaeltaja oli Asturian kuningas Alfonso II siveä. Hän käveli tätä reittiä pitkin apostoli Jaakobin haudalle vuonna 829. Nimensä mukaisesti reitti antaa kulkijalleen parhaiten tunnelman tuhannen vuoden takaa. Tutustumme Galician maakunnan kauneuteen jalkaisin. Tukibussi antaa mahdollisuuden kulkea omien voimien mukaiset matkat. Oppaana kulttuuriopas ja pyhiinvaellusten erityisasiantuntija Liisa Väisänen.

Lue lisää tästä.

 

Gruppo Rinne: Normandia

Aika: 17.- 24.4.2023

Normandia tunnetaan ennen kaikkea maihinnousurannikkonsa historiasta. Normandia tunnetaan myös ainutlaatuisesta valosta ja kauneudesta, joka houkutteli taiteilijoita, erityisesti impressionitimaalareita alueelle.

Vihreä nurmi, maatiloja, omenapuita ja kaiken kruunaava pitkä rannikkko vaikuttavine kalliojyrkänteineen. Normandia yksinkertaisesti hurmaa kävijän kauneudellaan ja aitoudellaan. Oppaana FT, taiteentutkija Liisa Väisänen.

Lue lisää tästä.