Ryhmämatkat Eurooppaan

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


A-lehtien lukijamatka Venetsian ja Rooman suomalaistaitelijat

TÄYNNÄ

Aika: 17.-22.9.2023

Kansainvälisesti merkittävät suomalaistaiteilijat ovat kutsuneet meidät kylään omille inspiraationlähteilleen Muranoon ja Roomaan. Tällä ainutkertaisella erikoismatkalla pääsemme tutustumaan Soile Yli-Mäyryn ja Hannu Palosuon taidetiloihin. Matkalla näemme Venetsian tärkeimmät nähtävyydet ja Rooman kauneimmat aukiot. Matkaemäntänä mukana Tuula Kanninen 

Lue lisää tästä.

 

 

Tammerkosken yrittäjien matka Malagaan

Aika: 28.9.-1.10.2023

Malaga on Aurinkorannikon suurimpia kaupunkeja, jossa yhdistyvät kaupunki- ja rantaelämä sekä luonnollisesti aurinkoinen ilmasto. ​Lähdemme tutustumaan tähän Etelä-Espanjan hurmaavaan satamakaupunkiin sekä andalusialaiseen kulttuuriin suorilla lennoilla Tampere-Pirkkalasta. Ohjelmassa muun muassa vanhaan kaupunkiin sekä nähtävyyksiin tutustumista, lounastelua paikalliseen tapaan, yritysvierailuita ja vapaata seurustelua.

Lue lisää tästä

 

 

Seniorilääkäreiden matka hurmaavaan Alsaceen

Vain muutama paikka vapaana

Aika: 8.-12.10.2023

Matkamme alkaa Eguisheimin kauniista kylästä, missä voimme ihastella kylän kukkaloistoa ja lämminhenkistä tunnelmaa. Tukikohtana matkallamme on tyylikäs linnahotelli, joka sijaitsee keskellä viiniviljelmiä. Matkan aikana pääsemme maistelemaan Alsacen viinejä ja ihailemaan sympaattisia ja uskomattoman suloisia pikkukyliä, joiden talot ovat kuin satukirjan sivuilta.

Pyydä matkaohjelma toimistostamme.

 

Joogaa ja kylpylähoitoja Haapsalun Fra Maressa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 8.-13.10.2023

Fra Mare Thalasso Spa tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen -joogaa, terveellisen ruokavalion, rentouttavia ja terveyttä edistäviä hoitoja ja toimenpiteitä. Kylpylähoidot ja jooga
ovat tehokas yhdistelmä koko kehon hyvinvoinnille. Joogaohjaajina toimivat Daire Tammik ja Kei Kvarnstrom. Matkaemäntänä matkalla mukana Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä

 

Musiikki kohtaa kuvataiteen – Donizetti festivaali Bergamossa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 22.-27.11.2023

Musiikki kohtaa kuvataiteen vuosittain järjestettävillä Donizetti festivaaleilla upeassa Bergamossa.
Marraskuun matkalla kuullaan kaksi säveltäjän hieman tuntemattomampaa oopperaa; Alfredo il Grande sekä Diluvio Universale. Oopperoiden lisäksi tutustutaan Cremonan Stradivarius museoon, Donizetti museoon, Brescian Santa Giulian luostarimuseoon, Bescian Teatro Grandeen ja Milanon LaScalan museoon sekä upeisiin kirkkoihin.
Oppaina toimivat FT Liisa Väisänen ja musiikkiasiantuntija Minna Lindgren 

Lue lisää tästä

 

Tuulan matkat Palaja Sorrentoon

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 21.-25.3.2024

Mahtava Napoli, idyllinen Sorrento, viehättävä Caprin saari ja kaunis Amalfin rannikko.
Maistelemme caprilaista sitruunalikööriä limoncelloa, ajamme läpi kuvakirjamaisen kauniiden maisemien. Vierailemme Villa Rufolon puutarhassa, jota kutsutaan pienois-Alhambraksi sen maurilaisen arkkitehtuurin ja upeiden puutarhojen takia.
Tutustumme Unescon maailmanperintökohde Herculaneumiin, joka hautautui Vesiviuksen purkauduttua vuonna 79 jKr. Majoitumme Sorrentossa, jonka vanhankaupungin kujilla on mukava kierrellä ja hengähtää hetki kahvikupillisen äärellä, upeista maisemmista nauttien.

Lue lisää tästä.

 

Tuulan matkat Akvarellikurssi Gardajärven upeissa maisemissa

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 2.-8.5.2024

Akvarellikurssi Italian ihastuttavissa Gardajärven maisemissa. Tukikohtana vanhaan luostariin rakennettu Villa Arcadio hotelli, jonka laajassa oliivi- ja puutarhassa saamme maalata huikeita maisemia sekä paikallista elämää ja kulttuuria. Kurssilla tutustutaan kuvan rakentamiseen ja saat henkilökohtaista neuvontaa omaan taiteelliseen työskentelyysi. Opettajana akvarellimaalari Tarja Gallacher.

Lue lisää tästä