Kotimaan ryhmämatkat

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


Kuhmon Kamarimusiikki 50-vuotta. Juhlamatka Kuhmoon

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 24.- 27.7.2019

Kuhmon Kamarimusiikin 50 -vuotisjuhlan pääteemana on nostalgia. Taiteellisen johtajan Vladimir Mendelssohnin mukaan nostalgia ei kuitenkaan rajoitu vain festivaalin omaan historiaan. Vaikka teemana on nostalgia, pelkästään taaksepäin ei katsota, vaan myös tulevaisuuteen.  Pienestä tapahtumasta on kasvanut Suomen suurin kamarimusiikkijuhla.   Matkalla käymme Vuokatin vaaroilla ihailemassa kansallismaisemaa. Majoitumme mukavasti Vuokatissa, josta on vajaan tunnin ajomatka Kuhmoon. Kuulemme Kainuun suurmiehistä Lönnrotista, Leinosta ja Kekkosesta sekä tervanpoltosta.

Lue lisää tästä.

 

Retki Vaasaan ja Pohjanmaalle

Kesälle 2019 suosittelemme retkeä Vaasaan ja Pohjanmaalle.
Etelä-Pohjanmaan viljelylakeuksien kautta saavumme Isokyröön, jossa tutustumme nykyaikaiseen viinanpolttoon. Kyrö Distillery Company on niittänyt mainetta Napue Ginillä. Jatkamme matkaa Vaasaan, jossa kiertoajelu ennen majoittumista. Toisena matkapäivänä tutustumme Yle Femmiltä tuttuun Strömsöhön, tomaatinviljelyyn ja poikkeamme Mouhijärven juustolassa.

Pyydä tarjous ryhmällesi info@resviaria.com

 

 

Kesäretki Raaseporiin ja Örön saarelle

Aikakesä 2019

Suosittu kesäretki Suomen eteläkärkeen Raaseporin seudulle. Kaupunki on pinta-alaltaan varsin laaja – matkaa rajalta toiselle kertyy enimmillään yli sata kilometriä. Tutustumme mm. Fiskarsin ruukkialueeseen, Raaseporin linnan raunioihin, Mustion linnaan, Örön saareen ja Söderlångvikin kartanoon.

Pyydä tarjous ryhmällesi info@resviaria.com