Kotimaan ryhmämatkat

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


A-lehtien Ahvenanmaan pyöräilymatka

Aika: 6.-11.6.2022

Kesän pyöräilyreitit suuntautuvat kattavasti eri puolille Ahvenanmaan pääsaarta. Länsirannikolle suuntautuva reitti vie Käringsundin ja Eckerön tunnelmallisiin merimaisemiin ja vanhoille ranta-aitoille, jossa aikonaan kuvattiin Astrid Lindgrenin tv-sarjaa Saariston lapset. Pohjoisessa Getan alueella pistäydymme historiallisissa luolissa ja idässä Kumlingen ja Bärön saarilla edeten välillä saaristolautoilla. Ahvenanmaan itsehallinnon 100-vuotisjuhlaa on juhlittu viime kesästä saakka ja se huipentuu nelipäiväisiin 100-vuotisjuhliin 9.-12.6.22. Matkaemäntänä toimii Tuula Kanninen.

Lue lisää tästä.

 

 

Symbolikävelyt Helsingissä

Avoin ryhmämatka kaikille

Näe kotikaupunkisi ja kotikorttelisi uusi silmin. Rakennukset kertovat, jos niitä osaa lukea. Symbolitutkija Liisa Väisänen opastaa kaupunginosakävelyitä kesällä 2022.  Kuinka usein sanommekaan, jos seinät osaisivat puhu. Ne todella osaavat. Me vain emme osaa kuunnella niitä.

Kallio      Aika: 21.06.2022
Lue lisää tästä.

Keskusta    Aika: 02.08.2022
Lue lisää tästä

Kruununhaka    Aika: 04.08.2022
Lue lisää tästä

Katajanokka    Aika: 09.08.2022
Lue lisää tästä

 

Seniorilääkärien kesän kulttuurimatka Viipuri-oopperaan ja Etelä-Karjalaan

TÄYNNÄ

Aika: 30.6. – 1.7.2022

Kesäretkemme suuntaa Saimaalle ja Etelä-Karjalaan. Matkalla poikkeamme Malmgårdin kartanolla ja WHD Gårdissa Repoveden kupeessa,  nautimme Viipuri-oopperasta Mäntyharjun Salmelassa. Majoitumme mukavasti Saimaan rannalla Anttolanhovissa ja ihastelemme kalliomaalauksia Astuvansalmella. Tuhatvuotinen perinneherkku Lemin Särä hieroo makunystyröitä ja lopuksi tutustumme vielä presidentti P.E.Svinhufvudin kotimuseoon Kotkaniemeen. Tervetuloa mukaan nauttimaan kotimaan matkailusta.

 

Lue lisää tästä

 

Seinäjoen Tangomarkkinat

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 7.-9.7.2022

Lähde mukaan kesäretkelle Seinäjoen Tangomarkkinoille. Majoittuminen on hotelli Sorsanpesässä ja matkaan sisältyy lippu finaalin karsintaan ja viihdekonserttiin sekä sisäänpääsy Tangokadulle pe 8.7. Ennakkotietona perjantain esiintyjistä mm. Saija Tuupanen, Erin, Antti Ketonen, Jari Sillanpää, Tiina Räsänen ja Petri Hervanto. Seinäjoen nähtävyyksiin tutustutaan kaupunkikierroksella ja paluumatkalla vieraillaan Anne Mattilan taidekahvilassa sekä Mouhijärven herkkujuustolassa. Matka on räätälöity Helsingin Työväenopiston opistolaisyhdistykselle, mutta matkalle ovat tervetulleita kaikki ohjelmasta kiinnostuneet, ei edellytä opiskelua opistossa.

Lue lisää tästä.

 

Kuhmon kamarimusiikkijuhlille

TÄYNNÄ

Aika: 9. – 12.7.2022

Tervetuloa 52. kamarimusiikkijuhlille heinäkuussa. Matkaamme mukavasti bussilla Kajaaniin ja Sotkamoon, jossa majoitumme koko matkan ajan. Osallistumme Kuhmossa neljään konserttiin, kuulemme Kainuun suurmiehistä, ihastelemme kansallismaisemaa Vuokatinvaaralla ja nautimme perinneherkkuja Petäjävaaralla. Tervetuloa kanssamme musiikkijuhlille Kainuuseen.

Lue lisää tästä

 

*******************

 

Hamina Tattoo

Avoin ryhmämatkat kaikille

Aika: 15.7.2022

Kesäretkellä suuntaamme viettämään elokuista päivää Haminaan Tattoo–tapahtumaan.  Euroopan suurin telttakatos nousee taas Haminan historiallisen linnoituksen sydämeen. Poikkeamme Kotkassa Sapokan vesipuistossa ja Haminan Bastionissa näemme upean Marssi-shown monine marssisoittokuntineen. Paluumatkalla käymme vielä Strömforsin ruukilla. Tervetuloa mukaan.

Lue lisää tästä

 

Sakkola säätiön kesäretki Lappeenrantaan ja Mikkeliin

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 27. – 28.8.2022

Sakkola säätiön kesäretkellä Lappeenrantaan ja Mikkeliin tutustumme P.E. Svinhufvudin kotimuseoon Luumäellä ja Salpalinjan historiaan Lappeenrannassa. Majoitumme mukavasti Sokos hotelli Lappeessa ja toisena matkapäivänä käymme Mikkelin Muisti-museossa, joka kertoo sodan vaikutuksista ihmisiin ja yhteiskuntaan. Lounaan nautimme Hirvensalmella Satulinnassa ja poikkeamme vielä Viini- ja puutarhatila Pihamaalla, jossa valmistetaan palkittuja kotimaisia marjaviinejä ja pienpanimotuotteita. Paluumatka taittuu Suomen kauneinta maisematietä Pulkkilanharjua pitkin kotiin.

Lue lisää tästä

 

Saariston rengastie

Aika: ryhmän toiveiden mukaan

Saariston rengastien varrelta löytyvät upeat maisemat, historialliset kirkot ja nähtävyydet, idylliset kylät sekä saariston herkut ja käsityöt. Lumoava meri, sisäsaariston vehmas kauneus, ulkosaarten karu, rikkumaton rauha sekä seudun värikäs historia ja kulttuuri tarjoavat mielenkiintoisia tutustumiskohteita.

Lue lisää tästä, lähtö Helsingistä.
Lue listää tästä, lähtö Tampereelta.

 

Retki iloiseen Itä-Suomeen

Valamo – Koli – Vuonislahti – Ilomantsi – Kerimäki

Aika: ryhmän toiveiden mukaan

Tällä retkellä tutustumme iloisen Itä-Suomen tärkeimpiin nähtävyyksiin. Vierailemme Valamon luostarissa, ihastelemme Kolin kansallismaisemia ja matkaamme laivalla Pielistä pitkin Kolilta Lieksaan. Näemme Eeva Ryynäsen Paaterin kirkon ja Ilomantsissa kuulemme runonlaulajista ja maistelemme karjalaisia herkkuja. Kotimatkalla poikkeamme maailman suurimmassa puukirkossa Kerimäellä.

Lue lisää tästä, alkaen Tampereelta
Lue lisää tästä, alkaen Helsingistä

 

Etelä-Pohjanmaan kierros

Aika: ryhmän toiveiden mukaan

Kierroksella Etelä-Pohjanmaalla tutustumme Anne Mattilan taidekahvilaan Karvialla, kuulemme kansallisikonimme Koskenkorvan tarinaa, risteilemme viehättävällä Jaakko Ilkka -jokilautalla Kyröjoella, tutustumme pohjalaisiin mahtitaloihin ja entisajan elämään. Paluumatkalla kuulemme häjyylyn historiasta ja puukkoperinteestä Kauhavalla, nautimme pohjalaisista herkuista ja poikkeamme vielä Suomen suurimmassa kyläkaupassa Tuurissa.

Lue lisää tästä

 

Retki Vaasaan ja Pohjanmaalle

Aika: ryhmän toiveiden mukaan

Kesäretkeksi suosittelemme retkeä Vaasaan ja Pohjanmaalle.
Etelä-Pohjanmaan viljelylakeuksien kautta saavumme Isokyröön, jossa tutustumme nykyaikaiseen viinanpolttoon. Kyrö Distillery Company on niittänyt mainetta Napue Ginillä. Jatkamme matkaa Vaasaan, jossa kiertoajelu ennen majoittumista. Toisena matkapäivänä tutustumme Yle Femmiltä tuttuun Strömsöhön, tomaatinviljelyyn ja poikkeamme Mouhijärven juustolassa.

Pyydä tarjous ryhmällesi info@resviaria.com

 

 

Kesäretki Raaseporiin ja Örön saarelle

Aikaryhmän toiveiden mukaan

Suosittu kesäretki Suomen eteläkärkeen Raaseporin seudulle. Kaupunki on pinta-alaltaan varsin laaja – matkaa rajalta toiselle kertyy enimmillään yli sata kilometriä. Tutustumme mm. Fiskarsin ruukkialueeseen, Raaseporin linnan raunioihin, Mustion linnaan, Örön saareen ja Söderlångvikin kartanoon.

Pyydä tarjous ryhmällesi info@resviaria.com

 

 

Ruskamatkalle Suomen päälaelle

Aika: ryhmän toiveiden mukaan 

Matkalla koemme ainutlaatuisen ruskan Suomen päälaella Nuorgamissa. Matkalla vierailemme Tankavaaran kultakylässä, tutustumme saamelaisuuteen, näemme lappilaistaiteilijoiden Alarieston ja Särestöniemen töitä, ajamme Suomen kauneinta seututietä Teno-joen varrella sekä teemme retken Jäämeren rannalle Vesisaareen.

Lue lisää tästä.