Ryhmämatkat kaukomaille

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


New York, New York…

New York, New York… laulu sävellettiin 1977 saman nimiseen Martin Scorsesen ohjaamaan elokuvaan ja se on myös virallinen kaupungin tunnuslaulu. New York on ainutlaatuinen, kerran elämässä koettava matkakohde. Tässä maailman tunnetuimmassa kaupungissa on paljon näkemisen ja kokemisen arvoista. Kävelyretki ja picknic Central Parkissa, lauttamatka Staten Islandille ohi Vapauden Patsaan, metroseikkailu Queensiin, josta paluu Hudson jokea pitkin Battery Parkiin, huikeat näkymät Top of the Rock -näköalatasanteelta ja kaupungin monet tunnelmalliset ruokatorit.

New Yorkin matka kannattaa suunnitella huolella etukäteen, jotta matkasta saa kaiken irti. Olemme suunnitelleet paljon ryhmämatkoja Isoon Omenaan ja teemme mielellämme Sinunkin ryhmällesi toiveiden mukaisen matkan.

Pyydä tarjous ryhmällesi info@resviaria.com

 

Singapore

Singpore on yhtä aikaa eksoottinen kaukoidän kaupunki sekä tehokas ja siisti länsimainen kaupunki.  Singapore sykähdyttää rikkaalla etnisellä historiallaan ja kulttuurien kirjolla. Monipuolisuus näkyy mm. ruokakulttuurissa. Tarjolla on kiinalaista, malesialaista, intialaista ja japanilaista ruokaa katukojuista huippuravintoloihin. Nähtävää ja koettavaa riittää yllin kyllin; Gardens by the Bay puutarha-alueen “superpuut”, Singapore Fly-maailmanpyörä, etniset kaupunginosat, kalakylpylät ja Sentosan saari, unohtamatta Orchard road-ostoskatua. Singaporen Changi-lentoasema on valittu useampana vuonna maailman parhaaksi. Lentoasemalla on runsas palvelu- ja viihdetarjonta, mm. lukuisia puutarhoja, perhospuutarha, jättimäinen liukumäki, elokuvateatteri 350 ostospaikkaa ja paljon muuta.

Pyydä tarjous ryhmällesi Singaporen matkasta info@resviaria.com

 

Nousevan auringon maa Japani

Sushin, saken ja sumon kotimaa on yhdistelmä perinteitä ja historiaa sekä modernia huipputekniikkaa. Japanilaiseen elämänmenoon kuuluvat yhtä olennaisesti luotijunat ja kaupunkien valomeri kuin teeseremoniat ja erilaiset perinteet. Keväisin kukkivat kirsikkapuut ja loka-marraskuussa on ihasteltavana ruskan upea väriloisto. Vanha pääkaupunki Kioto on täynnä kulttuuriaarteita ja vierailtavana on mm. temppeleitä ja pyhäkköjä, keisarillinen palatsi sekä Nijon linna. Kioton ja Tokion välillä sijaitsee Fujin pyhä vuori. Tokion erilaiset kaupunginosat tekevät pääkaupungista mielenkiintoisen.

Pyydä tarjous Japanin matkasta ryhmällesi info@resviaria.com

 

Etelä-Afrikan eksotiikkaa

Eteläinen Afrikka kaikessa luonnonkauneudessaan lumoaa kokeneenkin matkailijan. Vieraile  viehättävässä Pretorian puutarhakaupunginosassa sekä Afrikan eteläisimmässä kärjessä Hyväntoivonniemellä. Pilanesbergin kansallispuistossa kohtaat mahtavan eteläafrikkalaisen luonnon ja eksoottisia eläimiä. Saat maasta hyvän läpileikkauksen pohjoisen Johannesburgista aina eteläiseen Kapkaupunkiin.

Pyydä tarjous eksoottisesta Etelä-Afrikasta ryhmällesi info@resviaria.com