Ryhmämatkat kaukomaille

Varaukset – Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy puh. 0440 477 070 | info@resviaria.com


New York, New York

Avoin ryhmämatka kaikille

Aika: 27.3.-1.4.2019

Kaupunki, joka on aina valveilla. Yksi mielenkiintoisimmista kaupunkikohteista; yli 60 museota, lukematon määrä erilaisia ravintoloita, maailmanluokan musikaaleja ja konsertteja, Manhattan erilaisine kaupunginosineen on kuin  monta maailmaan yhdessä.  Kevään matkalla käydään mm. Empire State Buildingin ja Top of The Rockin näköalatasanteilla, 9/11 memorial-museossa, Fricksin taidemuseossa ja Brooklynissa. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä.

 

Japanin kiertomatka: Osaka – Kioto – Tokio

Japanin kiehtova erilaisuus ja kauniit maisemat viehättävät. Matkalla tutustut 1500 vuotta sitten perustettuun Osakaan, joka on Japanin kolmanneksi suurin ja taloudellisesti hyvin merkittävä kaupunki. Tokio puolestaan on monikasvoinen, tehokas ja elämää sykkivä suurkaupunki. Tokio on myös vastakohtaisuuksien kaupunki; näet ikivanhaa japanilaista kulttuuria rinnallaan viimeisintä teknologiaa. Kolmas kohde on yli tuhannen vuoden ajan Japanin pääkaupunkina ollut Kioto, temppelien kaupunki, joka henkii rauhaa, historiaa ja sivistystä. Kioton yli 1500 temppeliä ja pyhäkköä lyövät leimansa kaupunkikuvaan.

Pyydä tarjous ryhmällesi info@resviaria.com

 

 

Etelä-Afrikan eksotiikkaa

Eteläinen Afrikka kaikessa luonnonkauneudessaan lumoaa kokeneenkin matkailijan. Vieraile  viehättävässä Pretorian puutarhakaupunginosassa sekä Afrikan eteläisimmässä kärjessä Hyväntoivonniemellä. Pilanesbergin kansallispuistossa kohtaat mahtavan eteläafrikkalaisen luonnon ja eksoottisia eläimiä. Saat maasta hyvän läpileikkauksen pohjoisen Johannesburgista aina eteläiseen Kapkaupunkiin.

Pyydä tarjous eksoottisesta Etelä-Afrikasta ryhmällesi info@resviaria.com